MŠ a ZŠ NEMO

27. 2. 2020

OZOBOTI V ZŠ NEMO

Od září 2020 chystáme v NEMU novinku - kroužek programování malých robůtků Ozobotů pod vedením našeho pana učitele výuky ICT.

Ozobot je miniaturní robot, který rozvíjí kreativitu a logické myšlení. Je to skvělá pomůcka, představující nejkratší a nejzábavnější cestu ke skutečnému programování i robotice. Schopnosti Ozobota jsou založeny na optických senzorech. Při sledování čáry Ozobot zaznamená zakreslené instrukce vytvořené z barevných kódů a dle zadaných příkazů reaguje. Čára může být libovolné barvy, Ozobot ji rozpozná a stejnou barvou rozsvítí LED diody, umístěné v horní části těla.

Odpolední zájmová činnost v kroužcích atletiky, fyzikálních pokusů, hry na flétnu a kytaru, street dance, tenisu s trenérem a English clubem s rodilým mluvčím bude dále obohacena kroužkem pro nadané děti. Je samozřejmé, že je potřeba vybrat pro své dítě zájmovou aktivitu s rozumem a děti nepřetěžovat, dopřát jim volno. Rodiče dětí z Nema však vědí, že nemusí své dítě dopravovat na jinou zájmovou činnost, protože odpolední družina i kroužky poskytují dostatečné vyžití.

Těšíme se na vás při zápisu dne 8. 4. od 15:00 hod. Navštívit nás můžete každé úterý a čtvrtek dopoledne, kdy se podíváte do výuky, vaše dítě si může vyzkoušet jeden den zdarma v tzv. Nemo školičce (ve středu), což je příprava na vstup do ZŠ. Přihlášky do MŠ NEMO přijímáme průběžně.

Více na www.nemoricany.cz nebo na info@nemoricany.cz

m MŠ a ZŠ NEMO

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena