MŠ a ZŠ NEMO

4. 4. 2021

ZDRAVÍME VÁS Z MŠ A ZŠ NEMO

V dnešní době se obtížně plánují akce a setkávání s rodiči, dětmi, učiteli. Přišli jsme o mnoho společných zážitků a nevíme, kolik plánovaných akcí budeme moci v letošním školním roce uskutečnit. Za normálních podmínek bychom se setkávali s budoucími školáky a zájemci o první třídu i o školku, ale prozatím můžeme nabídnout individuální setkání zájemců o ZŠ NEMO s ředitelkou školy.

pis do ZŠ NEMO je plánován na 7. 4. od 15:00 hod., ale vzhledem k nejisté situaci si rodiče musí schůzku v přesném termínu předem objednat.

Náš tým pedagogů připravil nejenom pro děti ze ZŠ a MŠ NEMO, ale i pro ostatní děti z okolí dvě zábavné stezky u naší školy. Tedy na hřišti v Pacově a v okolí ulice Nad Bahnivkou, kde sídlí škola NEMO v Říčanech. Pojďte se odpoledne proběhnout.

Těšíme se na shledání s vámi a vašimi dětmi.

Chtěla bych tímto vyjádřit velké poděkování za podporu našim klientům, rodičům dětí z MŠ a ZŠ NEMO. Náš dík také patří firmě WINTERHALTER, která nám každoročně zdarma zapůjčuje dvě profi myčky nádobí. Vzhledem k počtu dětí v NEMU bychom si bez nich neuměli představit stravovací proces.

Připravujeme i příměstské tábory s různými tématy a možností doučování školních dětí. O tom zase příště.

Zdraví vás

Lenka Sosnovcová za tým MŠ a ZŠ NEMO

kontakt: info@nemoricany.cz

tel. na ředitelku: 777 727 334

www.nemoricany.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena