MŠ a ZŠ NEMO

5. 7. 2021

NEMO ŠKOLIČKA

Vážení rodiče,

těší nás velký zájem o ZŠ NEMO. Tým prima učitelů a vychovatelů se již šest let snaží  provázet děti na cestě vzděláváním. Začátek docházky do školy je obzvlášť důležitý, neboť se zde utváří celoživotní postoj dítěte k učení. Za ty roky jsme již nasbírali mnoho zkušeností a víme, jak děti správně motivovat, jak jim pomáhat a jak maximálně rozvíjet jejich potenciál. V červnu jsme se ve školce NEMO rozloučili s našimi budoucími školáky a již připravujeme speciální předškolní program pro děti, které dovrší k 31. 8. 2022 6 let.

Pokud máte zájem o ZŠ NEMO, nabízíme pro budoucí školáky kurz rozvoje kompetencí potřebných pro vstup do školy. Do naší NEMO ŠKOLIČKY můžete přihlásit své děti na e-mailu:

 info@nemoricany.cz

Kurz NEMO ŠKOLIČKA

(za 5.300 Kč) obsahuje:

• 10 vstupů do NEMA od 8:00 hod. do 12:30 hod. včetně stravy. Individuální dohoda je možná.

• Ucelený program pro rozvoj kompetencí potřebných pro dobrý start ve škole (grafomotorika, matematické představy, kognitivní funkce, zrakové a sluchové percepce, správná výslovnost)

• Portfolio s pracovními listy a dalšími výukovými materiály.

• Diagnostiku školní zralosti včetně doporučení, co u dítěte rozvíjet a procvičovat.

Kapacita je omezena na vážné zájemce o vzdělávání v ZŠ NEMO.

Těšíme se na setkání. Více na www.nemoricany.cz. Startujeme od října 2021. Pokud setkání nedovolí zhoršená epidemická situace, peníze vracíme.

m MŠ a ZŠ Nemo

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena