MŠ Čtyřlístek

27. 2. 2020

Čtyřlístek v gala!

Už je to tady. Mateřská škola Čtyřlístek slaví 40 let. Takové kulatiny si zaslouží pořádný mejdan. Na co se s námi můžete těšit?

V sobotu 4. 4. 2020 od 20 hodin zveme všechny přátele Čtyřlístku na Výroční ples v Kulturním centru Labuť. Čeká nás bohatá tombola, k tanci zahraje kapela HandaBanda a jistě se objeví i nějaké zajímavé překvapení.  Celým večerem nás bude provázet moderátor Václav Kuba.

Samozřejmě ani děti nezůstanou zkrátka.

V neděli 5. 4. 2020 od 15 hodin je v Kulturním centru Labuť přichystána Maškarní párty. Užijí si bublinkovou diskotéku a zábavný program. Nebude chybět ani občerstvení a malý dárek.

Vstupenky na tyto dvě akce si můžete zakoupit již nyní, v kanceláři paní hospodářky školy Terezy Fialové v budově Domažlická 1656, a to v pondělí od 8:00 do 17:00hodin, nebo po telefonické domluvě (731 449 153) v jiný termín.

Neváhejte a pojďte se s  námi pobavit a čtyřicetiny oslavit. Těšíme se na vás i vaše děti.

Den otevřených dveří

Dne 21. 4. 2020 se otevřou dveře MŠ Čtyřlístek v budově Domažlická i Kolovratská. Tento podvečer je určen především novým zájemcům o docházku do MŠ, ale rádi se setkáme i s bývalými rodiči, dětmi či zaměstnanci. Přijďte se na nás podívat.  

Výstava

 Rádi bychom uskutečnili výstavu fotografií a památečních výrobků z vašich soukromých archivů. Pokud se vám podaří nějaký „poklad“ najít a zapůjčíte nám ho, budeme velice rádi. (Kontakt Šárka Skůpová - 731 449 153, reditelka@ctyrlistek-ricany.cz.) Bližší informace o termínu uveřejníme během dubna nebo května na www.ctyrlistek-ricany.cz.

Na vás a společně strávené chvíle při oslavách 40 let se těší zaměstnanci a děti z MŠ Čtyřlístek.

Šárka Skůpová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena