MŠ Dráček

26. 8. 2016

Novinky z Dráčku!

Společně s dětmi jsme prožili krásné léto. Během července a srpna nás provázeli indiání, piráti, zvířátka, sportovní a výtvarné aktivity a také se nás dotkly Olympijské hry, během kterých jsme si ve školce zasportovali a zasoutěžili. Chodili jsme na houby, na hřiště, na procházky a koupat se. Již během léta k nám přicházeli noví kamarádi, kteří se začleňovali do kolektivu dětí. Zkrátka jsme si užívali jako po celý rok!

 

V září, jak ž to tak bývá se těšíme na nové kamarády, pro které nám zbývá pár posledních volných míst, aby se s námi pustili poznávat a zažívat společné strávené chvíle, na které budou, doufejme, celý život vzpomínat.

 

Od září budeme opět navštěvovat divadla v MŠ Srdíčko, bude k nám docházet lektorka na tanečky a flétnu, čeká nás také pár zajímavých výletů a exkurzí.

 

ZÁPIS DĚTÍ NA NOVÝ ŠKOLNÍ ROK JIŽ ZAHÁJEN! Návštěva školky možná kdykoliv po tel. domluvě. Pro děti od 2 let. Plenky u nás nejsou překážka. Děti si získají nové kamarády a naučí se fungovat v kolektivu dětí. Možná i nepravidelná docházka dle potřeby rodičů.

Menší kolektiv zajišťuje individuální přístup k dětem, denně kroužky, program na celý rok dle RVP pro mateřské školy. Angličtina v ceně školkovného. Pestrý program včetně výletů a divadel. Každoročně k nám jezdí na návštěvu také SDH Říčany, s kterými máme výborné zkušenosti. Každý měsíc chodíme do divadla.Stravování zajištěno dle norem KHS ze školní jídelny ZŠ U Říčanského lesa. Veškeré aktuální informace hledejte na našem facebooku.

Jsme tu pro Vás již 3. rok

Těšíme se na nové kamarády!

 

Více informací na tel. 777191010 ; www.skolickadracek.cz a najdete nás také na www.facebook.com/skolickadracek

 

Najdete nás na adrese Horní 389, Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena