MŠ Kolovrátek

27. 11. 2015

Tento podzim jsme ve školce využili nejvíc k poznání přírody.

K vyrábění jsme s dětmi použili krásně zbarvené podzimní listí, ze kterého jsme vytvářeli rozmanité obrazy, podzimní skřítky a každé dítě si vyrobilo svůj vlastní herbář.

   V září se školka Kolovrátek zúčastnila soutěže a následné výstavy pořádané říčanskou knihovnou k výročí 70 let úmrtí malíře, básníka a spisovatele Josefa Čapka. 

    V naší školce se nám také ve spolupráci s rodiči rozvinula nová tradice oslav narozenin. Paní učitelky připraví slavnostní tabuli a společný narozeninový program a děti si tak ve školce mohou užít svůj velký den, přirozeně rozvíjí svou potřebu sdílet radost s kamarády a učí se respektovat důležitost tohoto dne pro někoho jiného. 

     Toto krásné barevné období jsme ukončili drakiádou na naší školkové zahrádce. Rodiče se aktivně podíleli např. na přípravě pikniku, spolu s dětmi se proběhli s papírovými draky a na cestu domů si posvítili ve školce vyrobenými lampiony. Byla to krásná tečka za podzimem a v Kolovrátku začínají intenzivní přípravy na příchod Mikuláše a naší tradiční vánoční besídky. 

      V naší školce se stále těšíme na nové kamarády. Informace na tel: 605 555 009,  602 486 921 na www.skolka-kolovratek.eu a na fb školka Kolovrátek.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena