MŠ Kolovrátek

29. 1. 2016

JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA, VE ŠKOLCE JE POŘÁD PRIMA.

V naší školce Kolovrátek jsme se rozhodli, že na vánoce uděláme radost nejen naším dětem. Oslovili jsme paní Vendulu Pizingerovou a koupili vánoční dárky od její nadace Kapka naděje. Každé dítě v Kolovrátku dostalo pod stromeček polštářek malovaný dětmi z onkologických oddělení. Děti mělyz dárku velkou radost a některé si polštářek nosí každý den do školky na spinkání. Moc si také vážíme toho, že paní Vendula přijala pozvání do naší školky a všichni se moc těšíme na její návštěvu. Příchodem nového roku jsme také rodiče překvapili novou nabídkou spinkání ve školce. Jednou za měsíc si děti užijí dobrodružnou noc s výbornou večeří, snídaní, bohatým programem, plným soutěží, vyprávění pohádek a překvapení.

  Již tradičně chystáme na tento rok školku v přírodě, na kterou vyrazíme do malebné krajiny Krkonoš, přímo do Pece pod Sněžkou. Věříme, že si jako každý rok děti domů přivezou spoustu krásných zážitků.

  V naší školce je pro nás důležitý nejen kvalitní rámcový vzdělávací program, ale hlavně motto: JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA, VE ŠKOLCE JE POŘÁD PRIMA.

Stále mezi sebe rádi přivítáme nové kamarády a kamarádky k naším společným radovánkám. Podrobné informace se dozvíte na www.skolka-kolovratek.eu  tel. 605 555 009, 602 484 921   Facebook: školka Kolovrátek

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena