MŠ Kolovrátek

27. 10. 2016

Podzim v Kolovrátku

 

Ve školce Kolovrátek jsme prožili již téměř dva měsíce s naším novým konceptem přizpůsobeným těm nejmenším dětem. Velká výhoda naší školky je v dostatečném počtu učitelek na počet dětí, což je právě to, co takto malé děti potřebují. Respektujeme individualitu každého jednotlivého dítěte, jeho zájmy a všestranný rozvoj.

 Hlavní myšlenkou nového konceptu je vytvořit laskavé prostředí, kam se děti rády vracejí.

V první řadě se snažíme našim nejmenším poskytovat ve školce pocit bezpečí. Trénujeme sebeobsluhu, hrajeme si a velký důraz klademe na hudbu, pohyb a tvořivou činnost. Máme velkou radost z toho, že se velmi zdárně rozvíjí spolupráce školky s rodiči. Toto je pro nás velice důležité a pozitivní ohlasy rodičů, nás velmi motivují.

 Novinkou v Kolovrátku je také spolupráce s paní Líbou Jíšovou, která má dlouholetou zkušenost jako kouč dětí a rodičů a dlouholetou praxi ve školství jako ředitelka a učitelka mateřské školy. S naší školkou spolupracuje nejen jako poradkyně pro paní učitelky, ale také společně pořádáme besedy pro rodiče .

Do naší školky stále přijímáme nové kamarádky a kamarády od 18 měsíců do 5 let, kterým nabízíme pravidelnou i nepravidelnou docházku. Těšíme se na vás ve školce Kolovrátek.

www.skolka-kolovratek.eu       TEL: 605 555 009,  602 484 921       FB: Školka Kolovrátek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena