MŠ Landie

29. 8. 2020

Co je nového v MŠ Landie

V mateřské školce Landie jsme tyto prázdniny přichystali pro děti program na celé dva měsíce formou týdenních tematických příměstských táborů. Užili jsme si Taneční týden plný hudby a tance, Týden v lesním světě, Tajemný vesmír s návštěvou hvězdárny v Ondřejově, Krok za krokem celým rokem – Jaro, Léto, Podzim, Zima, Poznávali jsme nepoznané, Letní olympiádu MŠ Landie skvělé výkony, týmová hra, medaile a nakonec jsme se vypravili za zvířátky a na farmu Blaník. Děti si také užívaly pobyt na zahradě, stavěly z písku hrady, holčičky vařily ve venkovní kuchyňce a za horkých letních dnů jsme se s velkým potěšením osvěžovali pod jemně stříkající vodou.

Léto je pomalu za námi, MŠ Landie pokračuje vesele a s plným nasazením dál. V září uvítáme nové děti, postupně se společně seznámíme se školkou a s novými kamarády. Děti v předškolní třídě se začnou pomalu seznamovat se školou v programu „Předškolák“. Celý rok budeme s dětmi pracovat podle našeho ročního plánu, který je plný zajímavých aktivit – angličtina, logopedické hrátky a keramika pokračují. Nově budeme s dětmi trávit více času venku, nejenom v okolí školky, ale také v Dendrologické zahradě. Budeme vyjíždět za poznáním i do okolí Prahy. Pro děti je každý měsíc připraven kulturní program – divadlo, hudební představení, ale také cirkusové představení… Pravidelně také připravujeme zájmové kroužky – tanečky, sportovní průpravu, plaveme a lyžujeme. Každoročně také organizujeme školku v přírodě. Zdravá strava, připravovaná z kvalitních surovin ve vlastní kuchyni, je naší velkou předností.

Pokud chcete svým dětem dopřát bezstarostné dětství v naší mateřské školce Landie, máme ještě pár volných míst pro děti od 1 roku až do 6 let věku. Pro více informací nás kontaktujte a domluvte si osobní schůzku.

www.landie@landie.cz

tel:603 510 030 (MŠ LANDIE)

tel: 603347646. (MŠ LANDIE)

Do dětské skupiny při Mateřské škole Landie 

v Říčanech hledáme 

pečovatelku/ chůvu na plný úvazek

pečovatelku na zkrácený úvazek

pomocnou sílu do kuchyně/úklid

V případě zájmu volejte 602 259 004. 

Nástup možný ihned.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena