Na východě Prahy se bude zase sportovat

26. 2. 2015

I v letošním roce čekají sportovce ve východní části metropole zajímavé sportovní akce. Běh, cyklistika, zábava, skvělé sportovní zážitky, to vše čeká na závodníky sedmého ročníku Újezd.net “Seriálu tří závodů pro zdraví”.

Organizátoři seriálu razí heslo “Když zážitek je víc než výkon” a je to patrné v každém závodě. Pohodová atmosféra, skvělá organizace, bezpečnostní a zdravotní zajištění akce i skvělé zázemí přispívají k prožití bezvadného sportovního dne v krásném prostředí Klánovického lesa a jeho okolí, a to nejen pro závodníky, ale i diváky.

 

 

“Pokud máte sportovního ducha, určitě se přihlaste na naše závody, nejen že uděláte něco pro své zdraví, ale ještě se skvěle pobavíte!” zve na závody Ondřej Brouček, ředitel seriálu.

Součástí Újezd.net “Seriálu tří závodů pro zdraví” jsou v roce 2015 tyto akce:

7. března 2015 - hostující závod Palestra Kbelská 10 (běh)

19. dubna 2015 – Felix Újezdský duatlon (běh – kolo – běh)

17. května 2015 – Klánovický Mini Adventure (zážitkový závod dvojic)

29. srpna 2015 – Velká cena města Úval (Cross country cyklistika)

Letos nově připravujeme take:

25. října 2015 - Klánovický 1/2Maraton (běh)

Za účast v každém závodě získávají účastníci body, vítězové samozřejmě o něco více. Body z jednotlivých závodů se sčítají a na Velké ceně města Úval dojde k vyhlášení třech nejlepších v kategorii holky, kluci, muži a ženy. Šanci získat hodnotnou cenu mají ale všichni, kteří se zúčastní všech třech hlavních závodů nezávisle na jejich výsledcích v cíli, protože se zařazují do slosování v tombole.

Celý soutěžní den doprovází bohatý zábavný program. Na své si přijdou rodiny s dětmi, mladí i staří. Nenechte si proto ujít závody Újezd.net “Seriálu tří závodů pro zdraví” a zaregistrujte se na www.triprozdravi.cz. Sledujte také aktuality na facebookové stránce www.facebook.com/triprozdravi.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena