Nabídka pro seniory v Centru Na Fialce

30. 12. 2016

Zveme Vás do Centra Na Fialce, kde najdete mnoho aktivit pro dříve narozené.

Připravujeme již osmý semestr cyklu přednášek Celoživotního vzdělávání, nabízíme výuku jazyků, zdravotní cvičení a plavání. Pokračují také kurzy Moderních technologií a výtvarné kurzy.

 

Program Celoživotního vzdělávání bude pokračovat i v následujícím semestru cyklem „Dobrodružství historie“, který přednáší PhDr. Jiří Sommer.

Dalším oborem bude cyklus Z ateliérů českých a světových umělců, který přednáší PhDr. Jana Jebavá (česká výtvarnice, kunsthistorička a odborná lektorka). Třetí cyklus Dobrodružství cestování, bude obsahovat další zajímavé přednášky cestovatelů o exotických místech naší planety.

Již třetím rokem můžete také navštěvovat jazykové kurzy pro seniory. Probíhají v dopoledních hodinách a pro seniory jsou za zvýhodněné ceny. Výuku anglického jazyka jsme doplnili o německý jazyk.

 

Zálibu v malování si mohou senioři rozvíjet v dopoledním kurzu Kresba a malba pro dospělé. Není to jen o malování, ale o atmosféře, setkávání lidí stejných zájmů a zábavě.

V letošním roce jsme připravili novinku - kurz Moderních technologií pro seniory. Lektor Vojta Filčev vysvětluje: “Ve světě digitálních technologií běží čas o mnoho rychleji, vývojáři na nás chrlí nové termíny jako je 4K, 3D, na internetu vznikají nové sociální sítě, komunikace se zrychluje. Pojďme se ale na chvíli zastavit a krok po kroku projít cestu moderních technologií. Tu a tam se zastavíme a prohlédneme si některá zařízení, naučíme se pracovat s chytrým mobilním telefonem i s počítačem”.

V neposlední řadě myslíme i na sportovní vyžití  - Na Fialce si mohou senioři zacvičit zdravotní jógu, SM zdravá záda, Pilátes, Aqua aerobic či si zahrát badminton.

 

Další informace najdete na webových stránkách www.nafialce.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena