Nabídka vybavení pro sportovní, společenské a další akce v Ladově kraji

5. 5. 2014

Svazek obcí Ladův kraj v letošním roce pořídil vybavení, které by mělo usnadnit práci všem, kteří pořádají akce v našem regionu.  Dotazováním jsme vytvořili seznam toho nejžádanějšího, co pořadatelé na svých akcích doposud postrádali nebo je museli obtížně shánět. Zároveň jde o věci, které si jednotliví organizátoři či obce sami pořizovat nebudou, protože by nebylo dostatečně využito. Touto podporou chceme přispět ke zkvalitnění jednotlivých akcí a vyjádřit tím i naše poděkování všem, kteří připravují akce pro ostatní a přispívají tak bohaté nabídce volnočasových aktivit v Ladově kraji.

Aktuálně je k dispozici:

 Ozvučovací technika - integrovaná reprosoustava s mikrofony, s možností reprodukování hudby, propojení s počítačem, telefonem apod. To vše při velmi snadném ovládání.
Megafon
 
Vysílačky
  6kusů vzájemně propojitelných
Nůžkové stany 3x3 m
v "barvách" Ladova kraje
Elektrické várnice
10 l na teplé nápoje
Dopravní značky
(parkoviště, pozor jiné nebezpečí, zákaz vjezdu, zákaz zastavení)
Dopravní kužele
Koloběžky pro děti i dospělé
 
Stojan na propagační materiály
Stojany na teplou resp. studenou vodu

Elektrocentrála
pro akce pořádané mimo dosah el.vedení. (Malá přenosná)
MAS Říčansko má pak k dispozici: velký Party stan a 6 kusů Prodejních stánků

(Připravujeme ještě další vybavení a přivítáme rovněž další náměty)

Veškeré vybavení Ladova kraje je k zapůjčení všem členským obcím a subjektům z těchto obcí pro veřejné nekomerční akce zcela zdarma. Pro komerční akce může být zapůjčeno za poplatek.

Jako garantor za vypůjčení bude vůči Ladovu kraji vystupovat členská obec. Vzhledem k tomu, že neznáme všechny akce a jejich organizátory, informuje zájemce o zapůjčení svůj obecní úřad, který nám potvrdí, že vypůjčovatel je z dané obce a akce se koná v našem mikroregionu (toto se netýká  organizací zřizovaných členskou obcí). Zapůjčení lze pak domluvit prostřednictvím e-mailu:
laduv.kraj@seznam.cz  

Na webových stránkách www.laduv-kraj.cz/kalendarakci se snažíme informovat o všech akcích, které se v regionu a jeho okolí konají, proto nás prosím informujte. To nejzajímavější najdete hned na úvodní straně. Aktuality a zajímavosti nově uveřejňujeme také na facebooku - Ladův kraj.

Veškeré informace o půjčovnách koloběžek, trasách kam se na nich lze v Ladově kraji vypravit a s čím dalším lze koloběžkový výlet kombinovat najdete na www.kolobezkujeme.cz. Znovu také připomínáme, že koloběžky jsou zdarma k dispozici zdejším školám, sportovním oddílům apod. 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena