Nejen o náboru v TŠ Twist Říčany

30. 5. 2014

Léto se blíží a s ním i tradiční letní soustředění. Koná se jako posledních 12 let vždy ve druhé polovině srpna v Čáslavi. Kromě pravidelných dopoledních, odpoledních a večerních tanečních dávek, neoblíbeného běhání či posilování, si ale také najdeme čas na spoustu legrace. Letos se účastníci seznámí např. s jinými tanečními styly. Všichni se už těší na prima partu, diskotéku, soutěže, výlet na houpačky, atd..

Do soustředění zbývá dost času, a tak se podívejme na kalendář TŠ Twist, byť bez výsledků, které do uzávěrky Kurýra nemůžeme znát. 17.5.  mezinárodní soutěž v Praze, 24.5. mistrovství světa juniorských párových formací v německém Flensburgu, 31.5. mistrovství ČR ve formacích, dále plánujeme soutěž v Polsku 7.6. a závěrečnou akcí jarní sezony je soutěž pro začínající tanečníky 14.6. v Praze. Zdá se vám to hodně? Pak vězte, že kalendář je nabitý po celou sezonu. Uvádět navíc ještě vystoupení by zabralo mnohem více řádků.

Taneční škola Twist v současnosti poskytuje mimoškolní činnost pro více než 200 dětí všech věkových i výkonnostních úrovní. Nejsme oddíl s „jojo efektem“, kam se přihlásí několik desítek dětí a za dva roky zjistí, že není kam pokračovat. Dokázali jsme a víme, že u nás mohou děti tančit s úspěchem více jak desetiletí a stále mohou získávat medaile! Máme 10 samostatných tréninkových skupin se svými vlastními trenéry. Nutno zmínit, že v uplynulých letech si KAŽDÝ člen TŠ Twist v juniorském věku mohl zatančit v zahraničí!

Nezakazujeme dětem navštěvovat jiné aktivity, vše vede k jejich rozvoji. Pravdou však je, že kdo začne s Twistem v pozdějším věku, nemá tolik šancí se zařadit včas mezi ty nejlepší a cesta k reprezentaci ČR je mnohem složitější.

Pro nejmenší zájemce o rokenrol (r. nar. 2007 -2009) máme v pátek 13.6. v ZŠ u Říčanského lesa od 16  do 17 hodin nachystanou ukázkovou hodinu na zkoušku, tedy jakýsi nábor do přípravky. Těší se na vás zkušení lektoři Lucie Mášová a Jiří Boháček.

 

více na www.tstwist.cz

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena