Nová minimlékárna v Tehově

2. 10. 2015

Že je v Tehově areál bývalého kravína JZD, jistě mnozí víte. Možná už ale nevíte, k čemu tento objekt slouží dnes. Firma Inplem zastoupená Ing. Petrem Zajíčkem, který před lety tento objekt koupil a začal zde podnikat, se rozhodla na farmě v duchu svých představ o hospodaření obnovit i živočišnou výrobu.

Postupně tak na Farmě v Tehově našlo domov různorodé společenství menších či větších hospodářských zvířat. Dáváme si záležet na perfektní a individuální péči o tato sympatická zvířata, ať už se jedná o krávy, koně, ovce, králíky či drůbež. V létě 2015 jsme na farmě dokončili stavbu nové minimlékárny a naše živočišná výroba se tak rozšířila o výrobu mléčných produktů. Kromě nepasterizovaného plnotučného mléka (až 8% tuku!) zde nyní vyrábíme i jogurty, zakysanou nebo sladkou smetanu, čerstvý tučný tvaroh, přírodní máslo, skvělé tvarohové pomazánky několika příchutí, sladké tvarohové dezerty, výborný salátový sýr balkánského typu a čerstvé sýry s mnoha přísadami jako jsou olivy, ořechy, zelený pepř nebo česnek. Vše vlastní výroby z našich surovin. Do budoucna máme v plánu náš sortiment rozšiřovat.

Pokud paříte k milovníkům mléčných výrobků, jste srdečně zváni do nově otevřené prodejny na farmě Tehov. Všechny výrobky jsou zhotoveny z kvalitního mléka krav plemene Jersey, které se vyznačuje výborným složením, díky němuž dodává mléčným výrobkům skvělou chuť a vzhled. Na kvalitě mléčných výrobků se podílí i způsob chovu našich krav, který je převážně pastevní. Našim cílem je věnovat maximální úsilí péči o naše zvířata a produkovat co nejkvalitnější a nejchutnější výrobky.

 

Otevírací doba naší prodejny ve všední dny je od 10 do 12h a od 16 do 18h a o víkendu od 10 do 12h! Objednávky přijímáme na telefonním čísle 725 362 091. Veškeré aktuality a podrobnější informace najdete na internetových stránkách www.inplem.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena