Nová říčanská optika POP OPTIK překvapuje profesionalitou, prostředím i ochotou personálu

30. 10. 2022

 

 V Říčanech byla nedávno otevřena nová optika POP OPTIK. Moderně zrekonstruovaný interiér, ochotný personál a profesionalita přináší občanům našeho města skvělé služby v této oblasti. Prodejnu najdete v ulici 17. listopadu, hned vedle hodinářství U Mikešů, zhruba 300 metrů od náměstí. Mnoho obyvatel Říčan se mohlo se jménem POP OPTIK setkat již na našich Slavnostech vody, jejichž partnerem byla právě zmíněná optika.

Kromě moderního a velmi příjemného interiéru se můžete těšit také na nadstandardní péči. POP OPTIK si zakládá na individuálním profesionálním přístupu a odborné péči o každého zákazníka. Při každé návštěvě je samozřejmostí měření zraku na nejmodernějších přístrojích vedené optometristou. Následně odborník doporučí vhodnou korekci a také pomůže s výběrem obrub v případě, že budete potřebovat brýle. Profesionální optometrista dohlédne na to, aby vám obruby sedly nejen vzhledově a byly pro vás klenotem, který budete hrdě nosit, ale klade důraz také na jejich dokonalé padnutí, které vám zajistí maximální pohodlí při nošení, a především správnou funkčnost. Důležité jsou také detaily a u brýlí toto platí dvojnásob. Ergonomické protiskluzové nožičky jemně zvyšují přilnavost ke spánkům a zajišťují, že se brýle ani nehnou. Minimalistické ergonomické polštářky zase pomáhají v držení brýlí na nose. S tím vším vám v POP OPTIK poradí. Pokud se rozhodnete pro kontaktní čočky, nemusíte se ničeho bát. Milá obsluha prodejny vám dle vašeho životního stylu doporučí ty nejvhodnější čočky a pomůže vám také s jejich první aplikací. Milý a chápavý přístup je pro tuto prodejnu charakteristický. Prodejem to zde ale nekončí, do optiky se s brýlemi můžete vracet také na pravidelný servis brýlí, kdy vám zde brýle vyčistí a seřídí, aby vám vydržely v perfektním stavu co nejdéle.

 

S příchodem podzimu se brzy stmívá a zejména řidiči mívají často problém s viděním. Vidění jim často komplikují nepříjemné počasí a zhoršené světelné podmínky. Právě v tomto období optika doporučuje vyzkoušet speciální brýlová skla pro řidiče ZEISS DriveSafe. Díky těmto čočkám uvidíte lépe za tmy i za špatného počasí, ochrání vaše oči před odrazy světla a zaostříte díky nim mnohem snadněji a na mnohem více věcí – rychle a opakovaně. Navíc po řízení nebudou vaše oči tak unavené. POP OPTIK, jakožto SPECIALISTA na brýlová skla ZEISS, může svým zákazníkům nabídnout široký výběr skel té nejvyšší kvality. Kromě brýlových skel pro řidiče mají v nabídce multifokální, jednoohniskové, office/kancelářská skla nebo také v dnešní době potřebná skla s ochranou proti modrému světlu či skla SmartLife, která ocení všichni ti, kteří používají denně moderní mobilní zařízení.

V POP OPTIK už jsou na novou sezonu připraveni! Při návštěvě budete překvapeni rozmanitým výběrem dioptrických i slunečních brýlí na sezonu podzim a zima 2022/2023. K výběru je celá řada světových značek od známých brýlí Ray-Ban, přes mladistvou Carreru, Polaroid či Tommy Hilfiger, až po luxusní Dior či Gucci. Všechny brýle v POP OPTIK jsou vyrobeny v Evropské unii či v USA. Výjimkou nejsou ani brýle ruční výroby. Kvalita se vyplatí nejen u dioptrických obrub, ale i u slunečních brýlí, kde si můžete být jisti tím, že brýle zde zakoupené váš zrak skutečně ochrání. Hrozí zde ale nebezpečí, že si z takového množství krásných brýlí nedokážete vybrat pouze jedny. I na to má optika řešení. Můžete využít akce 1+1, kdy si vyberete dvoje dioptrické brýle, ale zaplatíte pouze jedny.

Na každého z nás ale dopadá všudypřítomné zdražování. Pokud se v tuto chvíli necítíte na nákup nových brýlí, ale víte, že už přes svá stávající skla špatně vidíte, navštivte POP OPTIK, kde vám vymění skla se 40% slevou i do vašich stávajících obrouček. Takhle akce je opravdu unikátní a byla by škoda ji nevyužít.

Naší novou říčanskou optiku můžete navštívit každý všední den a pokud si přejete rovnou i změřit zrak, můžete se z pohodlí domova objednat na přesný čas na webových stránkách www.popoptik.cz.

 

 

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena