NOVÁ SEZONA SPORTOVNÍCH GYMNASTEK

1. 11. 2013

 

Novou sezonu jsme zahájily koncem srpna příměstským soustředěním v Říčanech, kterého se zúčastnila obě závodní družstva i skupina Team Gym, která začala s nácvikem nové pódiové skladby.

 

V září jsme Na Fialce přivítaly nové členy minikurzu SG – 4–5leté děti, kterých nastoupilo téměř osmdesát. Tento zájem o náš sport nás velmi těší.

 

6. října jsme vyrazily na první podzimní závody v Praze, kterých se zúčastnilo přes 170 dětí (z toho 13 z Říčan). Největší úspěchy jsme slavily s těmi nejmladšími, které ale mají za sebou již rok pilného trénování – v ktg. Mimi 2008–2009 získala Linda Procházková stříbrnou medaili. Nedaleko za ní zůstaly oddílové kamarádky, které absolvovaly své první závody – 8. Majda Koudelková, 10. Elenka Pospíšilová a 13. Andrejka Jechová (celkem 29 závodnic).

V ktg. registrovaných závodnic roč. 2006 jako 6. skončila Kristýna Jílková a 9. Agáta Vašutová.

V ktg. 2006–2007 za nás závodily Adélka Bernardová, Barča Jechová, Tereza Šubrtová, Lucka Nekovářová (pro Lucku s Terkou to byly první závody) a Lucka Gaždová, které se dařilo nejlépe (11. místo ze 72 závodnic).

Díky kategorii rekreační gymnastiky pro roč. 2004–2005 si mohly závody vyzkoušet i Simča Oravová a Danielka Soumarová, které shodně skončily na 5. místě z 50, díky hezkému a soustředěnému cvičení.

 

Všem gymnastkám gratulujeme za hezké výkony a rodičům děkujeme za podporu.Více o dalších závodech z 20. října se dozvíte na našich stránkách a v příštím čísle Kurýru.

 

Barbora Bernardová

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena