Nová úroveň diagnostiky těla v Říčanech

4. 11. 2019

 

Nejmodernější přístroj na měření tělesného

složení In Body 770 konečně u nás!

Vážené dámy a pánové, sportovci, rodiče s dětmi a všichni další, kdo se zajímáte o své zdraví, zdravý životní styl, o to, jak na tom vlastně vaše tělo (vzhledem k vašemu věku) je, co můžete dělat jinak, lépe, nebo změnit, abyste dosáhli svého vysněného cíle, nebo kdokoli z vás, kteří jste již vyzkoušeli vše možné bez požadovaného úspěchu, nyní prosím zbystřete, od října pro vás v Říčanské nemocnici otevíráme nové, moderní a profesionální výživové poradenství. V našich nových prostorách si budete moci nechat změřit a zanalyzovat na nejnovějším přístroji ve své třídě, s velmi vysokou přesností složení svého těla, a to opravdu v kvalitě a detailech, které vás prostě dostanou.

Ptáte se, o jakou inovativní techniku se jedná? Jde o špičkový, profesionální a nejnovější přístroj In Body 770, který zaručuje jedno z nejpřesnějších měření komplexní diagnostiky těla na principu měření různého odporu tělesné tkáně. Tento přístroj dokáže velmi precizně změřit hodnoty vašeho těla, jako je váha, obsah svalové hmoty, celkový obsah tukové tkáně včetně měření skrytého a nebezpečného vnitřního tuku, obsah vody, úroveň mineralizace těla, metabolický věk, výší bazálního metabolismu a mnoho dalšího. Je vhodný jak pro nemocniční využití, hendikepované osoby*, dialyzované pacienty, rekreační či vrcholové sportovce, mladé, starší, ale i děti. Po proběhnutí sofistikovaného a přesného měření těla na přístroji In Body 770, následuje fáze odborné interpretace výsledu, fáze sestavení programu dle konkrétních cílů, požadavků a potřeb jednotlivce.

Výsledky z vašeho tělesného měření vám budou obratem odeslány na váš e-mail, tudíž budete mít online přístup k vašim informacím.

V průběhu listopadu a prosince máme pro vás akční ceny a každé desáté měření budete mít zcela zdarma!

Kontaktovat nás můžete na tel. čísle:
606 273 405.

Bude se na
s těšit celý tým
 Nutribalance!

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena