Novinky v RONDELU

3. 3. 2017

Po dohodě s Českými drahami jsme pro naše občany dohodli možnost zřídit si In kartu i v pobočce informačního centra v rondelu.

Tato karta je určena pro cestující, kteří chtějí využít zákaznickou slevu 25 %, 50 % a pro důchodce. Dále máme v nabídce „včasné jízdenky“ a „akční jízdenky“ ČD. O jejich výhodách se dozvíte od našich kvalifikovaných pracovnic v prodejně jízdenek v čekárně. Můžete využít i celodenní jízdenku T+R, což je jízdenka na Pražskou MHD za 70 Kč na celý den. Platí však spolu se zakoupením jízdenky na vlak Říčany – Kolovraty.

Jestliže se potřebujete dopravit na ruzyňské letiště v Praze, stačí si koupit výhodnou jízdenku za 69 Kč, která je kombinací vlaku a autobusu. Chcete se dovědět více? Zavolejte si o informace na telefonní číslo do rondelu 727 905 525.

Upozorňujeme, že v rondelu je již nyní ukončen prodej známek na popelnice. Rádi vám tuto službu opět zprostředkujeme v prosinci na příští sezónu.

Nezapomeňte, že se jaro rychle blíží, sníh zmizel a letos si opět můžete půjčit koloběžky k projížďce po Říčanech či Ladově kraji.

Pěkné jarní dny přejí pracovnice informačního centra

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena