Nový radní

28. 6. 2019

Petr Auředník,radní (Klidné město)

Vážení spoluobčané,

vzhledem ke zdravotní indispozici našeho kolegy Vladimíra Polánského, mi byla nabídnuta funkce neuvolněného radního našeho úžasného města. Tuto nabídku upřímně považuji za velikou čest a chápu ji zároveň jako obrovskou zodpovědnost…po delším přemýšlení, jsem se nakonec rozhodl tuto přijmout.

Doufám a věřím, že dokážu být našemu městu prospěšným. Každopádně pro to udělám vše, co bude v mých silách a časových možnostech.

S kolegy jsme se dohodli, že převezmu především část agendy týkající se městské MHD, podpory podnikání a také úklidu města.

Rád bych Vás tedy touto cestou požádal o pomoc formou vašich nápadů, připomínek atd. Pokud máte v dané oblasti cokoliv, co by mohlo pomoci věci zlepšit, prosím napište mi na můj pracovní e-mail: petr.aurednik@ricany.cz.

Pokusím se v rámci možností odpovědět a vyhovět tak, aby to na konci mého funkčního období bylo ve městě vidět.

Konečně bych chtěl také touto formou vyjádřit poděkování všem z vás, kdo se již nyní podílíte na zlepšováni kvality úklidu našeho města, ať už třeba jen tím, že nejste lhostejní k odpadkům na ulicích, nebo se aktivně zapojujete do akcí na úklid města organizovaně. V této tradici se pokusím pokračovat. Věřím, že to dává smysl, neboť jen v čistém a příjemném prostředí vznikají ty nejlepší nápady!

Petr Auředník,

radní (Klidné město)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena