O MŠ SRDÍČKO od srdce aneb potěšte svoje SRDÍČKO

26. 2. 2015

Blíží se dny otevřených dveří, kdy se spousta rodičů bude rozhodovat, které mateřské školce dát přednost. A hlavně kde bude jejich dítě spokojené. Moje dcera měla dříve možnost navštěvovat školku soukromou a na vstup do kolektivu více dětí se připravit. Myslím si, že je to výhoda. Přijde však doba, kdy děti zatouží po změně, nových kamarádech a příležitostech. Měla jsem obavy, ale po půl roce docházky je myslím na čase pochválit a podělit se o zážitky ze SRDÍČKA, tím spíše, když je moje dcera spokojená.

Školka se nachází v příjemném prostředí, s vlastní zahradou a útulným interiérem. Překvapilo mě množství tvůrčích hraček, které mají děti k dispozici. Po prvním rozjezdovém měsíci jsme se každý den nepřestávaly těšit. Školka nabízí bohatý program, školní divadla, ale i návštěvu externích kulturních zařízení, ekologické aktivity, den plný sportu. Navštívilo nás také mobilní planetárium, živí zvířecí kamarádi, nezapomněl na nás Mikuláš ani Ježíšek, našim maminkám jsme ukázali, že umíme péct cukroví, něco pěkného namalovat, vyrobit, potěšit je vánočním vystoupením. Pomáháme také dětem, které to potřebují. Smysluplná je nabídka kroužků, nechybí pohybové aktivity, žádaná angličtina, figurková školička, flétnička, keramika, nezapomíná se ani na nácvik správné výslovnosti našich dětí. S příchodem jara nás čekají tematické výlety do Toulcova dvora, svíčkárny v Šestajovicích, karneval nebo rej čarodějnic. Přemýšlíme také v duchu „Co Čech, to muzikant“, kdy se děti celý týden věnují návštěvě divadel a vlastní hudební produkci.

Chtěla bych poděkovat všem paním učitelkám za jejich obětavý a osobní přístup k našim dětem, pochopení pro jejich rozmary a přání, ocenění a podporu jejich šikovnosti. Rovněž děkuji paní ředitelce, která je v jejich úsilí a každodenní práci s úsměvem na tváři podporuje. Myslím si, že naše i vaše děti budou do školky rády chodit a pobyt v SRDÍČKU jim bude potěšením.

Milena Kubecová

 

MŠ Srdíčko Říčany  přijme na částečný úvazek (0,23) s flexibilní pracovní dobou kvalifikovanou pracovní sílu na pozici učitelka MŠ. V případě zájmu nás  kontaktujte na tel. čísle 323602896.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena