Oáza, Říčany

30. 8. 2019

Světový mužský tenis opět v OÁZE Říčany; Profesionální tenisová škola Oáza Říčany – přihlášky již nyní

Světový mužský tenis opět v OÁZE Říčany

Je mi velkým potěšením a zároveň ctí, že vás mohu opět po roce pozvat na čtvrtý i když vlastně premiérový ročník mezinárodního tenisového turnaje ITF mužů PENTA TRADING Říčany open 2019 tentokrát s navýšenou  dotací 25.000,- USD + Hospitality.

Turnaj se uskuteční v termínu 22.9. – 29.9. 2019 v areálu OÁZA Říčany.

Už od konce loňského ročníku jsem se těšil na opětovné setkání v našem krásném areálu při dalším ročníku. Celý rok jsme přemýšleli, jak ještě vše vylepšit, ne jen pro hráče, ale i pro vás partnery a fanoušky tenisu.Navýšením dotace se  stále posouváme k větším možnostem uspořádat v dalším roce turnaj kategorie Challenger ATP.

Uvidíte sami, zda se nám to povedlo.

Je naším cílem dát příležitost mladým hráčům ke startu kariéry v profesionálním tenise a k získání prvních bodů do světového žebříčku ATP. S rostoucí dotací našeho turnaje se však zvedají nároky na nás, jako organizátory turnaje ze strany mezinárodní tenisové federace ITF. Budeme se snažit, abychom splnili jak povinnosti , tak přání všech, kdo do našeho areálu na tento turnaj zamíří.

Chtěl bych tímto moc poděkovat generálnímu partnerovi firmě PENTA TRADING a všem dalším tradičním, ale i novým partnerům.  Jsem moc rád, že loňští partneři tvoří opět základ našich pomocníků a  jsem moc potěšen , že můžeme v našem společném týmů přátel tenisu,Oázy a Říčan přivítat i nové společnosti a kamarády.

Jako v loňském roce se i letos hraje turnaj pod záštitou starosty města Říčany Vladimíra Kořena.

Doufám, že se Vám týden prožitý v Oáze při turnaji bude líbit a že si moc užijete jak tenisová utkání tak setkání s přáteli .

 

Profesionální tenisová škola Oáza Říčany – přihlášky již nyní

Děkujeme za váš zájem o naše letní sportovní příměstské tábory a dovolte, abychom vám připomněli, že již nyní můžete své děti přihlašovat do profesionální „zimní“ tenisové školy, která začne v říjnu 2019. Neváhejte, místa se rychle plní. Přihlášky je možné podávat do 30. září 2019.

Tenisová škola je určena pro děti ve věku od 4 do 15 let. Vybrat si můžete individuální výuku, či skupiny nejvýše do pěti dětí (nebo můžete tréninky kombinovat – jednou individuálně, jednou ve skupině). Tréninky se konají na vnitřních profesionálních kurtech v hale pod vedením kvalifikovaných trenérů a jsou vhodné jak pro děti, které s tenisem teprve začínají, tak i pro ty, které hrají závodně a chtějí se zdokonalit. Pro nové zájemce jsou připraveny zkušební hodiny s trenérem zdarma.

Další výhody:

l Pravidelná kondiční příprava v tělocvičně.

l Možnost využití sauny a whirpoolu v areálu OÁZY včetně sportovních masáží.

l Pro všechny naše hráče připravujeme Vánoční tenisový turnaj.

l  Veškeré informace ochotně zodpoví šéftrenér Vítek Ptáček, tel.: 721 948 396

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena