Orientační běh Říčany

3. 7. 2015

Radost z historicky prvního vítězství Říčan v českém poháru štafet

Jarní sezóna se pomalu chýlí ke konci. Máme za sebou pět ze sedmi oblastních žebříčků; zbývá už jen jediný závod Pražského Poháru Žactva. Maruška Vyhnálková se nominovala za Středočeský kraj na Olympiádu dětí a mládeže do Plzně; Mikuláš Černohorský s Bárou Vyhnálkovou se nominovali na Mistrovství republiky na krátké trati do Jáchymova a Bára se nominovala na Mistrovství Evropy dorostenců do Rumunska.

 

V době vydání tohoto čísla ŘK už bude vše jasné. Budeme vědět, kdo z Říčan stanul na stupni vítězů ve středočeské oblasti, budeme znát vítěze prestižního PPŽ, uvidíme, jak  se dařilo Marušce na Olympiádě i zda uspěla Bára na Mistrovství Evropy. Takže kdo chcete rozluštění, podívejte se na náš oddílový web www.obricany.cz .

 

Na našem webu se dozvíte i spoustu dalších zajímavých věcí. Namátkou: Kdo letos drží prvenství v soutěži o nejdelší čas v lese? Kolik že vteřin mu chybělo do časového limitu? Kdo vytáhl naši říčanskou štafetu na senzační první místo v celorepublikovém závodě štafet u Rakovníka? Kdo zapomněl na závodech v Jevanech kšiltovku? A kdo tam nechal dítě? A všimlo si toho vůbec?

                                                                                                    D.Rožek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena