Pečujte o svůj klenot...

31. 3. 2023

My v POP OPTIK víme, že jedním z nejvzácnějších klenotů je zrak, kterým člověk vnímá až 80% informací. Mnohým z vás k lepšímu vidění pomáhají dioptrické brýle nebo kontaktní čočky. V naší optice v Říčanech vám pomůžeme s výběrem té správné korekce. V dnešní době už se nejedná jen o brýle na blízko/čtení nebo na dálku. Vývoj brýlových skel se v posledních letech velmi posunul a přizpůsobil se aktivnímu životnímu stylu. Díky tomu vám neunikne žádný okamžik a vždy můžete vidět ostře. Důležitým krokem je prevence a kontrola zraku. Tu může provést lékař nebo optimetrista v naší optice POP OPTIK. Změříme vám zrak na nejmodernějších přístrojích současnosti, naměřené hodnoty si v klidu u šálku dobré kávy vyzkoušíte ve zkušebních brýlích a pak vám nabídneme možné varianty dioptrických obrub a skel, které budou vyhovovat vašemu životnímu stylu, potřebám a také ceně. Kvalitní brýle totiž nemusí být vždy drahé. Za tím si stojíme, a proto vám v optice rádi sdělíme několik cenových variant a společně najdeme to nejlepší řešení pro váš zrak, ať už potřebujete brýle na blízko, na dálku, na řízení nebo multifokální brýle.

Jako specialisté na brýlová skla ZEISS si vždy zakládáme na kvalitě a jasném vidění bez kompromisů. Správná korekce a výběr skel vám zlepší každodenní život, pomůže od únavy a pálení očí, které mohou vést až k bolesti hlavy.

Brýlové čočky na řízení - díky těmto čočkám uvidíte lépe za tmy i za špatného počasí, ochrání vaše oči před odrazy světla a zaostříte díky nim mnohem snadněji a na mnohem více věcí – rychle a opakovaně. Navíc mají UV ochranu.
Digitální brýlové čočky - malá písmenka a neustálé zaostřování z dálky na blízko na naše oči kladou ty nejvyšší nároky. Po třicátém roce života tohle neustálé zaostřování může vést k námaze očí neboli syndromu počítačového vidění. Tyto speciální brýlové čočky umožňují díky speciálně optimalizovanému zornému poli rychlé a pohodlné zaostřování – ať se díváte kamkoli. Tyto čočky jsou tudíž vhodné nejen pro sledování digitálních zařízení, ale také ke čtení knih a časopisů.

Brýlové čočky s ochranou prosti modrému světlu - lidé všech věkových kategorií tráví stále více času na digitálních zařízeních. Většina lidí je stále více vystavena i umělému modrému světlu z LED žárovek. Toto světlo způsobuje únavu, bolest hlavy i špatný spánek. Díky brýlovým čočkám s ochranou proti modrému světlu se budete cítit lépe a váš zrak bude ostrý a jasný po celý den.

Nyní můžete udělat něco pro váš zrak a ještě ušetřit. V POP OPTIK právě probíhá akce 40 % na veškerá brýlová skla. Tuto slevu lze navíc využít i na výměnu skel bez nutnosti nákupu nových obrouček. Pokud se vašich stále hezkých obrub nechcete vzdát, ale skla už by potřebovala vyměnit, nyní je ideální čas.

Pravidelný servis

Stejně tak, jako například váš vůz, tak i vaše dioptrické a sluneční brýle potřebují pravidelný servis, aby jejich životnost byla co nejdelší. Časem se vám mohou povolit šroubky, nebo vám brýle začnou sjíždět z nosu, a proto je dobré v pravidelných intervalech dopřát brýlím servis. Při čekání vám v POP OPTIK čas rádi zpříjemníme dobrou kávou a můžete se podívat na nejnovější kolekce brýlí světových značek. Pokud by se vám nějaké brýle zalíbily, máme pro vás akci 1+1 na kompletní brýle. Můžete si udělat radost společně s partnerem, kamarádkou či maminkou. Nebo si jednoduše pořídit dvoje brýle pro sebe a jedny mít v záloze jako náhradní, pro případ, že by se s těmi, které nosíte běžně něco stalo.
 

Nechte se ohromit komplexním řešením a servisem, navštívit nás můžete v naší říčanské optice POP OPTIK (17. listopadu 1188/5). Svůj termín a čas si můžete také rezervovat online na www.popoptik.cz

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena