Pěvecký sbor Elišky Erlichové

5. 7. 2021

Pojďte s námi zpívat

V září opět obnovujme hodiny našeho pěveckého sboru.

Těším se na všechny své stávající zpěváky, ale také na nově příchozí holky a kluky, kteří se chtějí ponořit do světa plného zvučných a moderně laděných písniček a melodií české i světové pop-rockové scény.

Sbor bude jako obvykle probíhat ve třech věkových kategoriích: 4 - 6 let, 7 - 10 let a 11+.

Časy a dny hodin zůstanou stejné. Kategorie 4 - 6 let každé úterý 15.30 -16.30 hod. Kategorie 7 - 10 let každé úterý 16.45 – 17.45 hod. Kategorie 11+ každou středu 17.00 – 18.00 hod.

Sbor bude probíhat v našich vlastních, nových prostorech v Říčanech.

Noví členové se mohou hlásit v průběhu prázdnin a celého září. Přihláška je již ke stažení na našich stránkách www.peveckysbor.cz. Tam také naleznete kontaktní údaje a nejpozději poslední týden v srpnu veškeré důležité informace k nastávajícímu školnímu roku.

Cena školného bude 4.500 Kč na celý školní rok (září - začátek června). Sourozenci 4.000kč/dítě.

 

Novinka pro dospěláky!

Od podzimu budou mít všichni ti, co milují dobrou muziku a nechtějí zpívat pouze v koupelně nebo v autě, možnost navštěvovat hodiny sboru pro dospělé. Stejně jako vaše děti, nebo děti vašich známých a všichni, kdo si tento článek přečtou, budou moci bez zábran a z plna hrdla zpívat.

Koncept zůstane stejný - zpíváme jen populární žánry. To co frčí, staré fláky, trocha nostalgie z let minulých, zkrátka jen to, co máme rádi. Budeme se naplno a upřímně bavit, osvojíme si tělu velmi přínosné pěvecké techniky a my dospělí navíc při takové hodince krásně zrelaxujeme a vypneme hlavu.

Více informací naleznete začátkem září na

www.peveckysbor.cz. A nebojte se toho!

Eliška Erlichová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena