Poděkování

26. 8. 2016

Chtěl bych tímto poděkovat za výborné fungování pracovníků úřadu města Říčany. Na e-mail pana Suchého z odboru dopravy jsem minulý týden napsal informaci o vadném osvětlení přechodu na silnici 101 u penzionu "Nad hladinou" na výjezdu na Úvaly. Osvětlení bylo opraveno v rekordně krátkém čase a nyní přechod funguje tak, jak má. Současně také předávám poděkování z penzionu. Přeji vám nadále hodně spolehlivých spolupracovníků, kteří svoji práci berou i jako službu veřejnosti.

Miroslav Dostál, borůvkář z točny

 

 

Ráda bych poděkovala panu doktorovi MUDr. Václavu Trnkovi za péči, kterou věnoval našemu psu Bardovi při odstranění velikého nádoru. Dlouhou a komplikovanou operací mu zachránil život. Jeho vstřícný přístup, láska ke zvířatům a vcítění se do pocitů jejich majitelů jsou neocenitelné. Všem doporučuji navštívit při jakémkoliv problému se svými zvířecími miláčky právě pana doktora na veterinární klinice ELZA v Říčanech.

Jitka Havlíčková

 

 

Děkujeme paní vedoucí Pavle Romanové a všem pracovníkům denního stacionáře OLGA za péči o naši babičku. Byli jsme velmi spokojeni, perfektní péče a příjemné prostředí. Jsem ráda, že u nás v Říčanech je zařízení tohoto typu na tak dobré úrovni.

Ivana Řehková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena