Poděkování

6. 7. 2020

 

Když jsem řešila, jakou zvolím pro své dítě ZŠ v Říčanech, byla jsem trochu v rozpacích. Naše spádová oblast mluvila zcela jasně, a to 3. ZŠ u Říčanského lesa.  Nepopírám, že jsem měla jisté pochybnosti. Bude tato škola pro mou dceru vhodná? Vždyť od mnoha lidí jsem slyšela, jak je to tam špatné, jak jim nevyhovuje styl výuky a že spousta rodičů je nespokojených. Po dlouhých úvahách a diskuzích jsem se rozhodla nechat věci tak jak jsou a své dítě do této ZŠ přihlásit. Musím říci, že jsem byla velice mile překvapena, ať už přístupem učitelů, vychovatelek v družině či komunikací a fungování zástupkyň prvního i druhého stupně, včetně pana ředitele. Uvědomila jsem si, že tohle není o škole, ale v první řadě o třídní učitelce.

Tímto bych chtěla moc poděkovat naší, nyní již vlastně bývalé, třídní učitelce Daniele Kótce za její trpělivost, ochotu a vždy vstřícný přístup jak k našim dětem, tak i k nám rodičům.

Příští rok již pokračujeme s novou třídní učitelkou, ale již teď vím, že jste našim dětem dala výborný základ do dalších školních ročníků. Je vždy hezké slyšet od našich dětí, že se těší do školy. Paní učitelko, děkujeme za vše!

                                                              Lenka Ryvolová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena