Poděkování

29. 5. 2022

Na Masarykově náměstí v parčíku před Starou radnicí je umístěna krásná socha nazvaná KVĚT, kterou darovali svému městu manželé Hudečkovi. Dobře se doplňuje s památníky padlých. Je to opravdu důstojné místo. Díky.

Otevřením centra humanitární pomoci v ulici Na Obci pokračuje naše solidarita s těmi, kteří teď nemohou žít ve své vlasti, ve svém domově, protože je z nich vyhnala ruská agrese. Díky.

Proč:

V rozpočtu na rok 2021 bylo schváleno mimo jiné parkování pro domácíza 6,4 mil. Kč a pořízení přechodu ulice Říčanská a Mozartova řízeného semaforem za 5,25 mil. Kč. Parkování pro domácí se rozběhlo, a jak to dopadlo, všichni víme. Přechod přes Říčanskou ale ještě nebyl ani zahájen. Lidé se mě ptají, proč to tak dlouho trvá. Nevím, ptám se také, proč?

Karla Egidová, zastupitelka (ODS – SPOLU)

Reakce na příspěvek

Investiční akce Semafor Říčanská – v současné době je zpracována projektová dokumentace v nejvyšším stupni, je vydáno stavební povolení, zajištěny potřebné smlouvy o služebnostech a smlouva do VZ na realizaci schválena, podklady pro vypsání VZ OKS budou předány v nejbližších dnech (tzn. příští týden). S realizací počítáme v létě 2022.

Alice Štěpánková, hlavní architekt města

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena