Poděkování

30. 10. 2022

Vážení voliči a spoluobčané, chtěli bychom vám touto cestou srdečně poděkovat za vaši výraznou podporu našich kandidátů v komunálních volbách v Říčanech.

Díky vám jsme dosáhli historicky nejlepšího volebního výsledku. Celkem 17 250 hlasů znamenalo 11% důvěru, která nám umožnila zisk dvou mandátů. V nadcházejícím volebním období 2022–2026 budou vaše hlasy zastupovat David Frydrych a Marek Fořt.

Již v minulých volebních obdobích se jsme snažili rozvíjet a zvyšovat kvalitu života nás všech v Říčanech. Budeme i nadále v pokračovat ve zvelebování Říčan tak, aby se zde lidem žilo co nejlépe. Chceme i nadále chránit naše město před masovou výstavbou, ale zároveň budovat nové školy, školky, sportoviště a další občanskou vybavenost, a proto jsme podepsali koaliční smlouvu s Klidným městem.

Teď už nezbývá nic jiného, než začít pracovat na dalším rozvoji Říčan, realizovat již rozjeté projekty a připravit nové, které se jistě objeví.

Všem nám jde o stejnou věc, tedy o rozvoj Říčan a hezké žití pro nás všechny.

Vaše hlasy jsou pro nás zavazující a budeme se snažit, abychom vás ve své práci nezklamali a napomohli k uskutečnění přání a cílů, které jste svou volbou do našich rukou vložili.

Děkujeme vám za důvěru.

David Frydrych, zastupitel (Unie pro sport a zdraví Říčany)

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena