Poděkování muzeum Říčany

29. 4. 2016

Kateřina Slavíková, rodačka a studentka

Když už internet a dokonce i volně dostupná odborná literatura mlčí, a termín odevzdání semestrální práce zaměřené na zkoumání krajiny kolem Tehova klepe na dveře, nic nepotěší zoufalého studenta tolik, jako vřelý přístup pracovníků organizace, která pro něj byla doposud jen místem, kde se pořádají ty skvělé cestovatelské večery a akce pro děti.

A tak bych touto cestou ráda poděkovala všem pracovníkům Muzea Říčany, kteří nade mnou v dubnu loňského roku strávili mnoho drahocenného času, a s nadšením zodpovídali všechny - z mého pohledu zapeklité - otázky. Chtěla bych poděkovat především historikovi říčanského muzea Martinu Hůrkovi, který mi i letos ochotně pomohl a poskytl mi neuvěřitelně zajímavé materiály týkající se problematiky historie zdejší krajiny. A nejen to, vzbudil ve mně opravdový úžas nad tímto tématem a chuť se jím zaobírat více, než je nutné pro „semestrálku“.

Je krásné vědět, že Muzeum není zaměřené jen na děti, ale na všechny, koho zajímá příroda a krajina kolem nás. Klobouk dolů a ještě jednou DÍKY VŠEM!

Kateřina Slavíková, rodačka a studentka

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena