Podnikatelský klub Empiria 21

3. 3. 2017

Na kávě se starostou Říčan – setkání podnikatelů z Říčan a okolí

                                                               

 Podnikatelský klub Empiria 21 vás ve spolupráci s Městským úřadem Říčany zve na neformální setkání u kávy se starostou města p. Vladimírem Kořenem a zástupci dalších odborů městského úřadu. Setkání se uskuteční ve středu 29. března 2017 od 8 hodin v zasedací místnosti MÚ Říčany.

těchto setkání, která klub Empiria 21 pořádá na radnicích měst a obcí, je propojit navzájem podnikatele, kteří zde žijí či podnikají a zároveň je osobně seznámit s představiteli města. Podporujeme oboustrannou výměnu informací o záměrech radnice na rozvoj podnikání a pojmenováváme klíčové otázky, které podnikatele nejvíce zajímají, či které je trápí a společně hledáme odpovědi.  

Během těchto setkání má každý z účastníků čas na krátké představení sebe i svého podnikání a také sdílení aktuálních problémů, které řeší a se kterými mu mohou ostatní účastníci pomoci – poptávka nových dodavatelů, marketing, zaměstnanci, prostory atd.

Za město Říčany se setkání zúčastní:

  • Vladimír Kořen – starosta
  • Evžen Heyrovský- vedoucí odboru správy majetku
  •  Čestmíra Šťastná - vedoucí odboru územního plánování a regionálního rozvoje
  •  Markéta Javůrková  - vedoucí odboru kancelář starosty
  • a další

Připraveny jsou pro vás novinky z oblastí

  • připravovaná výběrová řízení,
  • investiční pobídky,
  • chystaná opatření v dopravě (vč. plánovaných rekonstrukcí některých ulic)
  • a další

 

 O Podnikatelském klubu Empiria 21

Podnikatelský klub Empiria 21 od roku 2014 organizuje pravidelná setkání podnikatelů, OSVČ a majitelů a manažerům malých a středních firem nejen v Říčanech, ale i na dalších 7 místech České republiky. Jeho cílem je pomáhat podnikatelům nacházet nové klienty, zakázky, obchodní partnery a zaměstnance. Tato setkání jsou pro účastníky pravidelným zdrojem kontaktů i osobních doporučení. O tom, že se klubu tento cíl daří plnit, svědčí fakt, že akcí klubu se za dobu jeho činnosti zúčastnilo přes 1700 účastníků.

 

Datum: 29. března od 8 do cca 10 hodin

Adresa: Městský úřad Říčany, Masarykovo náměstí 53, 1. patro

Vstup zdarma, součástí setkání je malé občerstvení.

Vzhledem k tomu, že kapacita setkání je omezena na 35 účastníků, je nutné se registrovat nejpozději do 22. března 2017 na internetové stránce http://www.empiria21.cz/ricany/

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena