Podzim pokračuje úspěšně

27. 10. 2023

Na konci minulého měsíce jsme u nás opět přivítali Jana Klimenta (mnozí si ho určitě budou pamatovat ze třetí řady Stardance, kde tančil se Zuzanou Norisovou), se kterým jsme strávili dvě odpoledne nabitá tancem a novými informacemi. Již teď se těšíme, kdy nás svou návštěvou poctí příště.

O posledním víkendu v září vyrazil na soutěž do Neratovic Matouš Babiš s Terkou Matějkovou, kteří ukořistili první příčku a spolu s ní i poslední potřebné body pro zisk vyšší třídy. Nyní jsou tedy čerstvými držiteli třídy C LAT. Gratulujeme!

O víkendu 7.–8. října proběhla soutěž našich sólo slečen v pražské UNYP Areně (na Podvinném mlýně), které dokonce sebraly odvahu a jely na soutěž vyšší výkonnostní kategorie, a to SPORT (doteď soutěžily v kategorii HOBBY). Ani v ostřílené mezinárodní konkurenci se ale neztratily. Evča Kodua se až na paso doble dostala ve všech latinskoamerických tancích pokaždé do finále (v paso doble jí finále uteklo o jeden jediný křížek) a v sambě skončila dokonce třetí! Nutno říci, že soutěž v každém tanci byla čtyřkolová, a to už chce pořádnou fyzickou přípravu. Druhou odvážnou byla Žofka Šustová, která stejně jako Evča tančila latinskoamerické i karibské tance a podařilo se jí získat bronz za merengue. Gratulujeme!

V době, kdy nejspíš budete moci číst tyto řádky (28.–29. října), probíhá v Kulturním centru Labuť naše tradiční podzimní soutěž FUEGO Cup, v příštím čísle vám tedy přineseme výsledky. Pokud máte ještě volnou chvíli, přijďte fandit našim svěřencům.

Vaše Fuego

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena