Pohár starosty 2023 se vydařil!

27. 10. 2023

Akrobatický a taneční rokenrol = TŠ Twist Říčany. A to už více než dvě desetiletí. Všechny místní trenéry, a potažmo úspěšné tanečníky naučili rokenrol Jiří a Zuzana Boháčkovi. A to všechny v Říčanech, ale mnoho i mimo region.

Mezi aktivity TŠ Twist Říčany patří i pořádání mezinárodních soutěží ve městě, a to dokonce pravidelně dvakrát ročně. Poslední zářijový den se konal už 23. ročník Poháru starosty města Říčany. Za podporu soutěže děkujeme městu Říčany. TŠ Twist podporují i realitní kancelář Románek a partneři pana M. Románka a veterinární ordinace VET-Říčany MVDr. Veselého. Všem děkujeme.

I letos bylo na Poháru starosty zastoupení mezinárodní, viděli jsme reprezentace Polska, Slovenska a České republiky. Nejvíce soutěžících na parketu měl největší oddíl akrobatického rokenrolu v ČR – právě naše Taneční škola Twist Říčany.

Výsledků je letos tolik, že by to vydalo na další články, omezíme se tedy jen na konstatování, že jsme získali 2× zlato, 5× stříbro a 3× bronz. Ve finále jsme se umístili a na dalších pěkných místech a byli jsme celkově nejúspěšnější oddíl.

Reprezentace ČR z TŠ Twist Říčany míří na světové soutěže

Na Světovém poháru v Lublani 14. října nás zastupovala formace PIXIE, celkem 14 talentovaných dívek v juniorské kategorii, tj. do 14 let.

Na Mistrovství světa v Krakově 27. a 29. října měl náš oddíl v reprezentaci ČR nejvíce nominovaných tanečníků z ČR. Posuďte sami, kolik se nás nominovalo za ČR:

  • Jakub Hlubuček a Nela Choutková – ktg. junior;
  • Lukáš Batók a Lucie Holoubková – ktg. junior;
  • MADONNA LADIES, celkem 17 dívek v ktg. nad 14 let;
  • MADONNA, celkem 14 dívek v ktg do 14 let.

Výsledky a podrobnější informace přidáme v dalším vydání Kurýru. U nás v TŠ Twist cestujeme na vzdálenější soutěže vždy společným autobusem. Na cestách vyvoláme skoro vždy „rozruch“. To když (třeba i u benzinových pump) vystupujme v oddílových legínách, tričkách či bundách TŠ Twist Říčany z autobusu. A protože se jedná o usměvavé sportovní mladé dívky nebo trénované chlapce, dokážete si představit, jak moc si nás všude prohlížejí.

 

Vaše TŠ Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena