Poradenské centrum pro rodinu a děti -”ÚSMĚV”, z.s.

3. 7. 2015

Putování za pokladem

V pátek 29.5.2015 se v přírodním prostředí koupaliště Jureček uskutečnilo ve spolupráci Poradenského centra pro rodinu a děti Úsměv a sociálního odboru Městského úřadu v Říčanech zábavné odpoledne pro děti vyrůstající v náhradní rodinné péči a pro děti ze sociálně znevýhodněných rodin s názvem „Putování za pokladem“ s pirátskou tématikou.

Jak už sám název napovídá, děti si užily dobrodružnou cestu kolem rybníka, kdy na jednotlivých stanovištích plnily různorodé úkoly. Na konci na všechny děti čekalo překvapení v podobě pobitého pokladu a následoval doprovodný program s diskotékou. Nechyběly jak soutěže pro děti, tak i opékání buřtů. Kdo přišel v masce piráta, byl samozřejmě odměněn. Bohužel akci místo ohňostroje ukončil déšť, nicméně na příjemně stráveném odpoledni to nic nepokazilo.

Poděkování za naši akci patří nejen Městu Říčany, ale také panu Ježkovi, majiteli restaurace Jureček, který pro děti připravil oheň na opékání buřtů a umožnil nám využití celého areálu krásného prostřední říčanského koupaliště.

Závěrem musíme všichni přiznat, že už teď se těšíme, až se opět společně sejdeme na další akci.

                                                                                                     Michaela Vydrová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena