Poslední dva florbalové turnaje a letní sportovní kempy s tematickým zaměřením – Sport Academy odhaluje nejbližší plány

5. 5. 2024

Už v sobotu 18. května vyběhnou na palubovku haly Na Fialce v Říčanech účastníci florbalových kroužků Sport Academy, aby se v letošním školním roce už po čtvrté utkali na turnaji o medaile, poháry a další zajímavé ceny. Těšit se jako vždy můžeme na zajímavé bitvy plné ostrých soubojů, krásných gólů i pohledných akcí, ale také respektu a úcty k soupeři. Dopoledne budou v říčanské aréně soupeřit mladší florbalisté, odpoledne potom ti starší. Podrobnosti k turnaji i k přihlašování se všichni dozvědí na trénincích od trenérů. Naposledy se potom holky a kluci ze Sport Academy utkají na florbalovém turnaji v neděli 23. června, na kterém se s letošní turnajovou sezónou rozloučíme.

Hned o prázdninách na ni ale navážeme letními summer campy. Letos jsme pro vás připravili čtyři turnusy florbalových příměstských letních kempů, první tři proběhnou v hale Na Fialce v Říčanech a v jejím okolí, poslední potom v Dolních Břežanech. Každý kemp má letos své téma, které bude holky a kluky provázet celým týdnem plným sportu a pohybu v tělocvičně, na hřišti i v přírodě. První turnus (8.–12. července) bude pojatý jako olympijské hry. Kromě florbalu a dalších sportů či výletu se tak děti mohou těšit na celotáborovou hru inspirovanou olympiádou a jejími disciplínami. Nebude chybět ani tradiční olympijská pochodeň. Druhý turnus (15.–19. července) nese téma survivor. Zažijete na něm adrenalinové zápasy na hřišti i dobrodružství v divočině, kde se účastníci naučí spolupracovat, překonávat překážky a objevovat své skryté schopnosti. Na třetím turnusu (22.–26. července) se přesunou do světa čar a kouzel. Objeví nové strategie a triky, které je povznesou k vítězství. Čtvrtý turnus (29. července – 2. srpna) bude patřit Keltům. Kromě tradičních sportů si na něm děti vyzkoušejí i hry a další způsoby zábavy dávných Keltů a seznámí se s jejich kulturou a historií.

Kompletní přehled všech kempů naleznete na adrese https://funacademy.cz/camp/, kde se také můžete přihlašovat. Neváhejte ale, volná místa rychle mizí.

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena