PRALES = PRázdninová LEsní Školka

29. 4. 2016

Chodí vaše děti do školky? Přemýšlite co s nimi, protože vaše školka má o prázninách omezený provoz? Slyšeli jste už o lesních školkách, ale zatím jste ji nevyzkoušeli?

Les je v létě úžasné místo. Vůně stromů, příjemný chládek ve stínu, prosvětlená paseka. Kameny a skalky vyzývají ke hrám. Potůček k ochlazení. Borůvky a maliny k občerstvení. Je tam dobře stromům, zvířatům i lidem. A je to parádní místo o prázdninách pro děti.

Otevíráme prázdninovou lesní školku. Děti i rodiče si tak mohou vyzkoušet lesní školku na krátkou dobu (např. na 1 týden). Děti budou co nejvíce venku, ale v případě dlouhého deště nebo potřeby spát po obědě bude k dispozici zázemí. Skupině maximálně 15 dětí se budou vždy věnovat dva lektoři - muž a žena.

Konkrétní nabídku lokalit a termínů najdete na webu www.klubctyrlistek.cz

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek je nezisková organizace, jejímž cílem je organizace a podpora volnočasových aktivit dětí a mládeže. Pořádáme kroužky, víkendové akce, adaptační kurzy. Naše působiště je území mezi Říčany, Mnichovicemi a Kostelcem nad Č. Lesy. Naše metodika vychází ze zážitkové pedagogiky a přirozených způsobů rozvoje dětí.

Hledáme muže, i juniory a seniory, kteří se chtějí podílet na vedení klukovských kroužků (tábornický, technický).

Petr Suchý, Tel. 724148850

Email: petr.suchy@klubctyrlistek.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena