Připravujeme se na první závod do zahraničí

30. 4. 2023

Máme za sebou další měsíc plný gymnastických závodů. Sportovní gymnastky závodily v Karlových Varech, Pelhřimově, Jaroměři, Bělé pod Bezdězem, Brně a družstvo teamgymu v Praze. Ani z jednoho města jsme neodjely s prázdnou, vždy se na krku alespoň jedné z našich závodnic houpala medaile a byla i taková města, kde patřily našim gymnastkám celé stupně vítězů a navíc i nejvyšší stupínek v soutěži družstev. Hlavní závody školního roku jsou ale stále před námi, a tak v trénincích a přípravách nesmíme polevovat.

Nejstarší družstva teamgymu čeká v květnu MČR v Olomouci a zároveň vyrazí naše město poprvé reprezentovat i do zahraničí, kam se vydají začátkem června – konkrétně do Italského města Cessenatico. Bude to určitě pro všechny velký zážitek a zkušenost.

Stále váháte, jaký program zvolit pro Vaše děti na letní prázdniny? Zkuste se podívat na nabídku našich letních příměstských táborů na gymnastikaricany.webooker.eu, děti se na našich táborech setkají nejen se základy gymnastiky a gymnastickými trenéry, ale čeká na ně i každodenní zábava s kamarády, spoustu her a dobré svačinky i obědy. Na všechny se už moc těšíme.

J.Jechová a B. Bernardová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena