Psychoterapie Říčany

2. 10. 2015

Od května letošního roku funguje v Olivově ulici čp. 312 (nad ultrazvukem) místo, kde mohou občané Říčan a okolí čerpat psychologickou a psychoterapeutickou pomoc. Původně se zde nacházela psychiatrická ambulance MUDr. Čermáka, která byla přestěhována do prostor ve vedlejší budově.

Psychoterapeuté, kteří zde pracují (a možná v budoucnu ještě další přibydou), nabízejí odborný přístup, adekvátní vzdělání a zkušenosti v oboru. Právě odbornost a kvalita poskytovaných služeb jsou faktory, na které se tu klade důraz, ať už se jedná o individuální, párovou či rodinnou terapii, práci s dětmi, dospívajícími, s dospělými i se skupinami. Obracejí se sem lidé, kteří řeší osobní či vztahové nesnáze, krize nebo je něco trápí. Jsou to jak lidé, kteří doposud nikdy psychoterapeuta nevyhledali, tak i lidé, kteří již mají zkušenost s péčí o duševní zdraví nebo se třeba v současnosti léčí s nějakou duševní poruchou (úzkosti, deprese, poruchy příjmu potravy, fobie, schizoidní stavy, nutkavé myšlenky aj.) Pro rozhodnutí k návštěvě je podstatné jedině to, zda doufáte, že by vám psychoterapie mohla přinést užitek.

Večery nebo víkendy v těchto příjemných prostorách budou věnovány školením, kurzům, workshopům, supervizím a jinými aktivitám spojeným s péčí o duševní zdraví, orientovaným jak na veřejnost, tak na profesionály z oboru. Od listopadu se tak např. můžete zúčastnit série večerů zaměřených na psychohygienu a prevenci vyhoření, určených zájemcům bez ohledu na profesi. Chystají se také skupinové terapie.

Kontakty a informace o jednotlivých terapeutech a o jejich práci najdete prostřednictvím www.psychoterapie-ricany.cz Věřím, že najdete pomoc a podporu, pokud vás něco trápí, a přeji odvahu, abyste si o pomoc dokázali říct.

Mgr. Anna Klimešová, psycholog a psychoterapeut

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena