Respekt k jinakosti

25. 8. 2023

Veřejná akce s názvem Respekt k jinakosti, kterou Terapeutické centrum Modré dveře v září pořádá v rámci TÝDNŮ PRO DUŠEVNÍ ZDRAVÍ, nahlédne pod pokličku jinakostem, se kterými se společnost potýká.

Každý člověk má právo na důstojnost a úctu, bez ohledu na svůj vzhled, duševní obtíže, rasu, náboženství, sexuální orientaci apod. Díky pochopení a přijetí těchto jinakostí bude náš život kvalitnější a naše duševní zdraví bude pevnější.

Návštěvníci, kteří 13. září v odpoledních hodinách dorazí do říčanského centra Modrých dveří (Tyrše a Fügnera 105/7) na akci Respekt k jinakosti, se mohou těšit na koncert a odborný seminář od performerky, lektorky a hudebnice Ridiny Ahmedové, na výstavu fotografií klientky našeho terapeutického centra, na nestandardní představení mýtů o duševním zdraví a pestrý doprovodný program. Vstup je dobrovolný a všichni jsou srdečně zváni.

V rámci zmiňované akce budou v lokalitě Říčan a blízkém okolí na jeden den u spolupracujících partnerů rozmístěny přenosné modré kasičky, jejichž finanční výtěžek následně poslouží k vybudování nové terapeutické místnosti na rozšíření služeb, které nezisková organizace Modré dveře poskytuje z 95 % bezplatně.

Předem všem děkujeme za podporu.

Připojte se k nám ve středu 13. 9. 2023 od 15.30 hodin v říčanském centru Modrých dveří.

Pro více informací sledujte www.modredvere.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena