Říčanské slavnosti vody

26. 8. 2022

Z pestrého programu si vybere každý

Zveme vás na Říčanské slavnosti vody, které se budou konat v sobotu 10. 9. od 13 hod. na Masarykově náměstí, Lázeňské louce, hradní zahradě, v Geoparku, u Mlýnského rybníku a kolem Klubu Cesta. Hlavní hvězdou bude David Koller.

Všichni rybáři se mohou těšit na přednášku Jakuba Vágnera. Dále uslyšíme Schovanky, Spirituál Kvartet a na závěr večera Elán Revival. Nejenom pro náctileté zahraje na Lázeňské louce Michal Horák a skupina QUTEEZ a trampolínové centrum Freex vám předvede dovednosti na trampolínách.

  • Společně s rybáři oslavíme 85. výročí říčanského rybářského spolku. Připravili si pro vás nevšední program u Mlýnského rybníka.
  • Připomeneme si 50. výročí založení stanice Hasičského záchranného sboru vŘíčanech a uvidíme výstavu nejzajímavější techniky.
  • Muzeum Říčany připravilo zajímavý program vGeoparku. Dozvíte se, co žije v říčanských rybnících, vyzkoušíte si např. mikroskopování vzorku vody a mnoho dalšího.
  • Kolem Klubu cesta to v den slavností také ožije. Zažijete spoustu uměleckých, interaktivních a sportovních aktivit pro malé i velké.

 

A co si ryby povídají?

Děti si na všech místech Říčanských slavností vody vezmou kartičku s obrázkem ryby. Pokud orazítkují 4 šupiny, to znamená obejdou alespoň 4 stanoviště, dostanou na Lázeňské louce dárek.

Bližší info najdete na webu města: info.ricany.cz/mesto/ricanske-slavnosti-vody

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena