Říčanský pohár 2014

30. 1. 2014

V letošním roce se v neděli 16. února v KC Labuť koná již 37. ročník Říčanského poháru. Jedná se o soutěž ve standardních a latinskoamerických tancích pro hobby páry i páry tanečních tříd D, C a B. Uvidíte tančit juniorské taneční kategorie i dospělé páry. Jako na každé soutěži pořádané v Říčanech zažijete nezapomenutelnou atmosféru, kdy se fandí od ranních hodin až do odpoledních, kdy soutěž vrcholí nejvyššími třídami. V každé taneční kategorii bude mít Fuego své zástupce, proto neváhejte a přijďte je podpořit v jejich tanečních bojích o medaile. Zahájení soutěží bude v 8 hodin ráno, ale přijít můžete kdykoliv během celého dne. Soutěž potrvá až do podvečerních hodin. Tato soutěž je organizována s pomocí města Říčany a Kulturního centra Labuť.

Pro tancechtivé zde máme informaci o našem plese. Ten se bude konat v sobotu 12. dubna v Kulturním centru Labuť od 19 hodin. Těšit se můžete jako vždy na večer plný tance, tanečních ukázek a bohaté tomboly. Jako vždy si zde budete moci zatančit všechny společenské tance. Po plese bude tradičně následovat nejen latino party. Lístky je možno již nyní objednávat telefonicky nebo e-mailem u Jana Beránka nebo Pavly Beránkové, anebo osobně v době tréninků a kurzů na zrcadlovém sále v Sokolské ulici.

Pro naše páry začaly po novém roce opět taneční soutěže. Josef Vlček a Evča Kohoutová vyrazili na soutěž do Rakovníka, kde si ve standardních tancích vytančili druhé místo a s tím i šesté finálové umístění. K postupu do vyšší třídy musí nasbírat ještě potřebné body. Věříme, že již brzy je uvidíme ve třídě B.

Vaše Fuego

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena