Říčany hostí 34. mistrovství České republiky v billiard-hockeyi šprtci

1. 11. 2013

 

Hráčům a hráčkám billiard-hockeye, známého také pod lidovým názvem šprtec, se nezadržitelně blíží soutěžní vrchol sezony. Billiard-hockeyové mistrovství republiky nese letos již pořadové číslo 34. Nominovaní účastníci i jejich fanoušci se k němu sjedou z celé ČR v sobotu 23. listopadu 2013 do Říčan, kde je pro ně soutěžní i nesoutěžní zázemí připraveno v hotelu Pratol.

Účastníci se mohou těšit na věcné ceny a občerstvení od říčanských firem – Obchůdek pro tvořivé, Pekařství Frydrych, MIBA SPORT a E-DKP. Akce se může uskutečnit také díky grantu města Říčany. Záštitu nad šampionátem převzal říčanský starosta Vladimír Kořen. Informace o turnaji najdou všichni zájemci na webu www.mcr.billiardhockey.cz.

Z členů BHC Radošovice má zatím postup na MČR zajištěn pouze Petra Mátlová. Další říčanští hráči mají poslední možnost zvrátit vývoj kvalifikace na turnaji Českého poháru v Praze, a to v neděli 3. listopadu. Turnaj je otevřen pro všechny zájemce. Informace o turnaji i o činnosti BHC Radošovice si můžete prohlédnout na http://bhc-radosovice.webnode.cz.

 

Petra Mátlová

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena