Římskokatolická farnost Říčany

1. 1. 2020

Vážení přátelé,

rád bych vás pozval na jednu akci, která se bude konat u nás v Říčanech – a to na Mistrovství Evropy kněží v halové kopané. Možná jste od faráře čekali jinou pozvánku - ale jako kněží se nejen modlíme, ale i sportujeme… někteří…

Šampionát se bude konat 17. - 21. února 2020. Zúčastní se ho cca 260 kněží z 18 států Evropy – od Portugalska až po Kazachstán. Je mi velikou ctí i závazkem, že se toto setkání bude konat v Říčanech a v Praze.

V Říčanech budeme v úterý 18. února začínat mší svatou v kostele Sv. Petra a Pavla a potom budeme rozděleni do dvou hal – do centra Na Fialce a do městské sportovní haly vedle zimního stadionu. Hrát budeme v obou halách asi od 11:30 do 20:00. Přijďte nám fandit!

Tým české reprezentace bude také hrát exhibiční zápas se zástupci Říčan.

Takovou velikou sportovní a zároveň společenskou akci nemohu organizovat sám. A tak bych chtěl moc poděkovat za vstřícnost, které se mi dostalo od vedení města Říčany a všech těch, kteří se podíleli na domlouvání technických záležitostí. Velice bych chtěl poděkovat také panu řediteli centra Na Fialce. Děkuji také těm, kteří nám pomohli finančně či materiálně a rovněž dobrovolníkům, bez kterých by to nešlo.

Pokud byste ještě chtěli jakýmkoliv způsobem přispět, budeme vám nesmírně vděčni.Těším se na vás na fotbale, věřím, že se vám zápasy budou líbit a snad neuděláme ostudu.

                                                            Váš P. Konstantin

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena