Rockové Vánoce v Labuti

25. 11. 2013

Vážení přátelé a příznivci kvalitní hudby. Zveme vás na velký vánoční rockový koncert, který se uskuteční dne 19. 12. 2013 ve velkém sále nově zrekonstruovaného KC Labuť. Začátek je v 19.00 hod.

Jedná se již o pátý vánoční koncert výuky klavíru a bicích nástrojů. Jako již tradičně první část tohoto koncertu je komornější, kde zazní klavírní skladby v podání žáků lektorky Adély Donátové, druhá polovina koncertu se ponese v rockovém stylu, kde žáci na bicí nástroje hrají za doprovodu profesionální kapely.

Letos jako patron této akce je pan Klaudius Kryšpín – jeden z našich nejlepších hráčů na bicí nástroje (Pražský výběr, Stromboli, Motorband a dalších kapel). Celý večer bude moderovat naše další významná osobnost (jméno si ponecháme jako překvapení) v oblasti rockové hudby. V minulosti nám tyto koncerty moderovali například herec, moderátor a producent pan Jiří Pomeje, hudební skladatel, producent pan Jarda “Šimi“ Šimek, který se také zčásti podílel na comebacku Ivety Bartošové a další.

Tyto vánoční koncerty mají vždy vysokou úroveň a snažíme se, abychom si tuto úroveň udrželi. Touto cestou bychom také chtěli poděkovat sponzorům, kteří se na této akci pravidelně podílejí, např. paní Evě Beckerové – Zoeller, s. r. o., Říčany, pekárně Frydrych, čistírně na Černokostelecké Říčany pan a paní Adamy, Reality Remax – Viktor Hýsek, Wellness Bohemia – Rudolf Medo.

Myslíme si, že vedle takových zavedených projektů, tanečních soutěží a koncertů, které mají v kulturním dění v Říčanech zásadní místo, má tento vánoční koncert také své místo. Těšíme se na vaši návštěvu.

Zdeněk Sýkora a Adéla Donátová

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena