Rugby Club Mountfield Říčany

2. 5. 2020

www.rugbyricany.cz, www.twitter.com/rugbyricany, www.facebook.com/rcricany

Muži

Ragbisté se udržují v kondici doma

V době nouzového stavu dostali hráči osobní kondiční program zaměřený především na práci s vlastní vahou, z dočasně uzavřené posilovny na stadionu Josefa Kohouta si také mohli vypůjčit činky a další vybavení. K denní telefonické či elektronické konzultaci je k dispozici klubový kondiční specialista.

CENTRUM MLÁDEŽE

České ragby se klaní

Ragbisté jsou zvyklí na opravdu tvrdé boje. Tyto boje ale končí potřesením pravice, utužením kamarádství a sportovního ducha.

S obrovskou úctou a respektem sledujeme boje a nasazení lékařů, zdravotníků, pracovníků integrovaného záchranného sboru v době pandemie koronaviru, kde jde o lidské životy.

České ragby se klaní.

MLÁDEŽ

Trénujte i doma, instrukce na youtube

Že se dá trénovat individuální technika i kondice doma, představuje několik instruktážních videí, natočených trenéry a hráči RC Mountfield Říčany. Pro všechny, kteří mají zájem na sobě během nouzového stavu individuálně pracovat, jsou tato cvičení k dispozici na youtube (kanál Rugby Club Říčany). Je třeba dodat, že k tomuto kroku přistoupila celá řada českých i zahraničních klubů a na webu je tak k dispozici celá řada návodů pro seberealizaci. Pro trenéry připravila Česká rugbyová unie také zajímavý online seminář, zaměřený na efektivitu tréninku.

UDÁLOSTI

Jarní soutěže ragbistů zrušeny

Soutěžní ragby již do letních prázdnin na stadionu Josefa Kohouta neuvidíme. V souvislosti s pandemií koronaviru byly veškeré soutěže ČSRU pro jarní část zrušeny. Jakmile to situace dovolí, jsou hráči a hráčky připraveni zahnat hlad po ragby alespoň formou přátelských utkání a turnajů.

Zrušena nebo odložena byla také řada turnajů a utkání evropských soutěží a přátelských klání. Neuvidíme tak zápas reprezentace Česko - Lotyšsko a do Prahy letos nepřiletí ani novozélandští Ambasadoři.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena