SC Spirit Říčany

1. 1. 2020

ZÁVĚR ROKU 2019 A DALŠÍ VELKÉ ÚSPĚCHY PRO ŘÍČANSKÉ KARATE

Konec roku 2019 byl pro děti z našeho klubu velice akční. Nejprve bylo zahájeno 1. kolo tradiční DĚTSKÉ LIGY pořádané naším domácím klubem karate SC SPIRIT ŘÍČANY.  I tentokrát soutěž probíhala v centru Na Fialce a opět za podpory města Říčany.

Dětská liga je velmi oblíbená soutěž, která má více kol a děti tak můžou postupně zlepšovat své výkony. Velmi chválíme všechny děti za bojovnost a odhodlanost a gratulujeme medailistům:

Kumite Balloon - 1. místo: Nicolas Krejčí, Viktorie Vincenčíková, 2. místo: Jakub Sláma, Ondřej Endal, 3. místo: Jakub Sláma, Jan Sebastian Král.

Karate Agility - 1. místo: Samuel Bambous, Alex Pospíšil, 2. místo: Nicolas Krejčí, 3. místo: Viktorie Vincenčíková, Jakub Sláma.

Kata - 1. místo:  Vít Nedbal, 2. místo: Jakub Sláma, Alex Pospíšil, 3. místo: Jan Tetour, Viktorie Vincenčíková

Kihon-ido - 1. místo: Jakub Sláma, 2. místo: Tom Vandenhelsken, Ondřej Endal, 3. místo: Vít Nedbal, Alex Pospíšil, Samuel Bambous

Kumite - 1. místo: Alex Pospíšil, Nicolas Krejčí, 2. místo: Vít Nedbal, Jan Tetour, Samuel Bambous, Matěj Fiala, Ondřej Volný, Viktorie Vincenčíková, 3. místo: Jakub Sláma, Jan Sebastian Král, Ondřej Endal.

 Už nyní se těšíme na 2. kolo Dětské ligy, které se bude konat 8. 2. 2020 v Říčanech. 

Následující víkend se naše děti statečně postavily dalším soupeřům z celé ČR na Mistrovství ČR v kategoriích Karate Beginners, což je vrcholová soutěž olympijského karate pro děti do určitého technického pásku. Ačkoliv se jednalo o první ročník této soutěže, reprezentovalo kluby SC SPIRIT ŘÍČANY Kamiwaza Karate 14 závodníků, kteří se museli probojovat přes přebor Prahy a přebor Středočeského kraje.

Konkurence byla veliká, ale i přesto jsme přivezli celou řadu medailí, včetně těch nejcennějších. Souboje byly velmi těsné a občas chyběla trocha štěstí, ale to ke sportu patří a už dnešním tréninkem pokračujeme v přípravách na další soutěže.

1. místo, tedy mistr ČR v kategorii Karate Beginner - Nicolas Krejčí

3. místo: Ondra Endal a Vítek Rajnoch

Skvěle nás reprezentovali také Sam Bambous, Alex Pospíšil, Vítek Nedbal, Kuba Sláma, Honza Tetour a Viki Vincenčíková.

Všem našim závodníkům patří obrovský dík a potlesk za skvělé výkony, které předvedli a zkušenosti, které načerpali, pro ně budou velkou výhodou na všech dalších závodech i v životě.

„Třešničkou na dortu“ byla účast našeho klubu na Mistrovství ČR 2019 v olympijském karate, které se konalo začátkem prosince.  Celkem se nominovalo a zúčastnilo 21 závodníků z našeho klubu. Už jenom to je obrovský úspěch. Díky jejich výkonům se můžeme pochlubit ziskem jednoho titulu mistra ČR, jednoho druhého místa, šesti třetích míst, pěti pátých a dvou sedmých míst. I pro rok 2019 tak patříme k nejlepším karate klubům v ČR v olympijském karate.

Děkujeme všem zúčastněným a početnému fanklubu, který přišel náš tým podpořit.

Více informací naleznete na www.karate1.cz.  

                      za SC SPIRIT ŘÍČANY

                                                             Denisa Šťásková

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena