SC Spirit Říčany

29. 8. 2020

KARATE PRO DĚTI

Děti z našeho říčanského oddílu karate Kamiwaza klubu SC SPIRIT ŘÍČANY mají již, po jarním pro všechny náročném období, letní prázdniny za sebou a s nedočkavostí se těší na novou sezónu. Jako každý rok i letošní sezóna bude velmi nabitá, plná soutěží, akcí a skvělých tréninků. Ale nejen tréninky v době školního roku jsou parádní. I o prázdninách jedeme na plný plyn.

A co naše děti z klubu o prázdninách zažily? Nejprve proběhlo týdenní letní soustředění v Krkonoších, které je velmi oblíbené a každým rokem si děti odsud odváží parádní zážitky.

Ke konci prázdnin také proběhl příměstský tábor, který se každým rokem setkává s větším a větším zájmem, což nás velmi těší. Děti si zde připomněly základy karate a jsou připraveny vstoupit do nové sezóny 2020/2021.

Nesmíme zapomenout ani na naše závodní skupiny, které letos opět absolvovaly speciální letní campy, kde se pečlivě připravovaly na soutěže, které proběhnou v letošním roce, a jako každý rok i letos v prosinci proběhne Mistrovství ČR 2020.

Děti i všichni trenéři se již těší na tréninky v novém školním roce, které tradičně probíhají v  ZŠ u Říčanského lesa. Kurzy jsou rozděleny do několika věkových kategorií, ze kterých si vybere úplně každý. Velice oblíbené jsou kurzy pro mladší děti, kde se děti učí zábavnou formou bojové umění karate, všeobecnou pohybovou průpravu a zlepšují si fyzickou kondici a koordinaci těla, a to již od pěti let věku. Otevřené jsou také populární kurzy „Karate rodičů s dětmi“, kde rodiče cvičí s dětmi (od čtyř let) a hravou formou s nimi aktivně tráví čas.

Velkou novinkou v letošním roce pro naše členy bude podzimní soustředění, které proběhne na konci září a také poprvé náš klub bude pořádat v listopadu MČR Karate pro mládež.

Karate rozvíjí děti, utváří je, pomáhá jim s lepší koordinací těla. Náš sportovní klub během roku navíc pořádá, kromě samotných tréninků, různé doprovodné akce republikového významu. Díky tomu, že klub je součástí olympijského hnutí, patří k největším organizacím svého druhu v ČR a členové klubu jsou součástí reprezentace ČR, mají členové možnost dlouhodobého rozvoje. Přijďte si i vy vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA lekce karate. Program na novou sezónu 2020/2021 je nabitý, tak se přidej k nám, budeme se na tebe těšit.

ce informací naleznete na

www.KARATE1.cz.

                                                         SC SPIRIT ŘÍČANY

 

 

 

VOLEJBAL A MINIVOLEJBAL ŘÍČANY

Děti z našeho říčanského oddílu volejbalu SC SPIRIT ŘÍČANY mají letní volno za sebou a již nyní se těší na nové zážitky v další sezóně 2020/2021. Věříme, že bude ještě lepší, než ty doposud.

Po nuceném volnu a opětovném vrácení do tělocvičen jsme letní sezónu zahájili tradičně letním soustředěním, které v letošním roce bylo v novém prostředí Jestřebích hor. Na konci srpna tradičně proběhl náš velmi oblíbený příměstský tábor, který se koná u nás v Říčanech. Trenéři připravili dětem opět pestrý program a spoustu trénování. Takže na novou sezónu jsou děti připravené.

 

A co nás čeká a nemine v sezóně 2020/2021?

Doufáme, že všechny soutěže a akce, které jsou připravené, proběhnou bez omezení a tak si budeme moci všechno užít naplno. A to u nás v klubu děláme vždycky!

Opět se zúčastníme mnoha soutěží, a to v minivolejbalu s mladšími dětmi i šestkových soutěžích, kde hrají naše žákyně a dorostenky. Připraven je rovněž turnaj volejbalu rodičů s dětmi, který jsme v minulé sezóně museli zrušit.

 

Kromě aktivit pro stávající členy je také v září připraven nábor nových členů. S volejbalem mohou začít děti v každém věku. Klub nabízí možnost začít s volejbalem dětem od sedmi let, a to v rámci tréninkového programu minivolejbalu, kde se děti učí pracovat s vlastním tělem a míčem. Při tréninku jsou používány například menší a měkčí volejbalové míče, které dětem usnadní práci s ním. Děti se učí poznávat sport, fair play, práci v kolektivu a v neposlední řadě jak každý může pracovat sám na sobě a posouvat se dál. Volejbal mohou začít hrát i náctiletí, kteří nemají herní zkušenost. V předchozích letech byl o kurzy enormní zájem, proto doporučujeme rodičům o včasný zápis dětí do kurzů.

 

ce informací naleznete na webu www.volejbal-spirit.cz.

                              SC SPIRIT ŘÍČANY - oddíl volejbalu

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena