SC Spirit Říčany

28. 8. 2022

KARATE PRO DĚTI   

Hledáte ideální sport pro vaše dítě? Sport, který bude vaše dítě rozvíjet a pomáhat mu v jeho růstu? Takovým sportem je karate. A kam jinam přihlásit potomka, než do jednoho z nejúspěšnějších klubů v ČR v kategoriích začínajících dětí, který navíc sídlí přímo v našem městě. SC SPIRIT ŘÍČANY, oddíl karate Kamiwaza, nabízí dětem velmi propracovaný systém rozvoje i těch nejmenších bojovníků. Děti se mohou, kromě tréninků, účastnit mnoha aktivit a věřte, že program je skutečně nabitý, včetně soutěží a klubových i mimoklubových akcí. Jsou pořádány různé jarní, letní, či podzimní campy. Velmi oblíbené jsou také příměstské tábory pro nejmenší karatisty. Je toho opravdu hodně, ale výhodou je, že si můžete vybrat jen to, co vás zajímá. Například jen skvělé tréninky v ZŠ u Říčanského lesa. Kurzy jsou rozděleny do několika věkových kategorií, ze kterých si může vybrat každý. Velice oblíbené jsou kurzy pro mladší děti, kde se děti učí zábavnou formou bojové umění karate, všeobecnou pohybovou průpravu a zlepšují si fyzickou kondici a koordinaci těla, a to již od pěti let věku. Fantastické jsou také tréninky pro Karate rodičů s dětmi, které jsou určeny již pro děti od čtyř let.

 

Přijďte si vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA první lekce karate. Celý tým lektorů se na vás těší. Více informací na www.karate1.cz.

SC Spirit Říčany

 

 

Volejbal v Říčanech

 

Úspěšný volejbalový klub SC SPIRIT ŘÍČANY, oddíl volejbalu, startuje novou sezónu 2022/2023 v plném nasazení. Kromě aktivit pro stávající členy je také v září připraven nábor nových členů, který umožní začít hrát volejbal dětem od sedmi let i náctiletým. S volejbalem je opravdu možné začít v každém věku, a to i bez zkušeností. V říčanském klubu volejbalu se prostě limity nekladou. Úspěšné soutěžní týmy, skvělá parta a přátelská atmosféra jsou zárukou, že bude děti volejbal nejen bavit, ale naučí se i jeden z novu objevených a nejpopulárnějších sportů současnosti. I v letošním roce nás čeká nabitý program v podobě soutěží, a to jak volejbalových, tak i soutěží minivolejbalových, určených pro začínající děti. Trenéři se již nyní těší na stávající členy a samozřejmě i na nováčky, kterým budou moc předat své zkušenosti.

 

Přijď si i ty vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA první lekce minivolejbalu a volejbalu. Více informací a přihlášku naleznete na webu www.volejbal-spirit.cz.

SC Spirit Říčany

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena