SENIORCENTRUM ŘÍČANY

2. 12. 2016

Kontakt (informace a přihlášky): Irena Moudrá, tel.: 732 383 424, e-mail: seniorcentrumricany@ centrum.cz, kontaktní místo: DPS Senior, Komenského nám. 1850, Říčany.

Protože se nám pomalu blíží konec roku a s tím spojené vánoční svátky, dovolte nám, abychom vám poděkovali za vaši přízeň a podporu. A jako již tradičně, tak i letos jsme se sešli u příležitosti Adventu na  setkání seniorů s hudbou v Kulturním centru Labuť v pondělí 28. listopadu od 14 hodin. K tanci i poslechu nám hrála hudební skupina Šarm z Prahy a pro sváteční náladu jsme ochutnali i svařené víno z Moravy.  Rádi bychom také touto cestou poděkovali jak našim dobrovolníkům a spolupracujícím organizacím, tak i dárcům a sponzorům. Jmenovitě bych chtěla vyzdvihnout podporu ze strany Města Říčany, KC Labuť, DPS Senior a firmě Baronetto, s.r.o.

 

Hezké prožití svátků vánočních a šťastný vstup do nového roku přeje

 

Irena Moudrá

předsedkyně správní rady

 

 

 

  PROGRAM KLUBU SENIOR

Aktivity Klubu Senior zabezpečuje Seniorcentrum Říčany od června 2011 a jsou určeny všem seniorům a zdravotně postiženým občanům (není nezbytná registrace za člena Klubu). Stačí se jen přihlásit na konkrétní akci nebo se dostavit dle aktuálního programu. Seniorcentrum Říčany je registrovaným poskytovatelem sociálních služeb.

 

Pravidelné akce:

Cvičení na židlích – každé úterý v DPS Senior od 15:30 do 16.30 hodin.

Zdravotní jógová cvičení – v DPS Senior každé úterý a čtvrtek 18:00 – 20:00 hodin.

Pěvecký kroužek – kroužek se schází vždy první a třetí středu v měsíci od 14:00 hodin v jídelně DPS Senior.

Povídání o historii – každou druhou středu od 16:00 hodin ve společenské místnosti DPS Senior.

 

Akce:

15. prosince, čtvrtek               Kavárnička  

                                               Místo: DPS Senior – jídelna. Začátek: 15:00h. Příjemné posezení a

popovídání při kávě nebo čaji. Vstup zdarma.

 

Kontakt (informace a přihlášky):

Irena Moudrá, tel. 732 383 424 (prosinec – únor pouze SMS zprávy), e-mail: seniorcentrumricany@centrum.cz, kontaktní místo: DPS Senior, Komenského nám. 1850, Říčany. Návštěvní den (ostatní dny a hodiny dle domluvy): návštěvní den se z osobních důvodů přerušuje do února.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena