Seniorcentrum Říčany

27. 2. 2022

Po delší době o sobě dáváme trochu vědět. Poslední dva roky rozhodně nebyly lehké pro nikoho z nás, ale věříme, že to nejhorší už máme za sebou a teď již bude jen a jen lépe. Na podzim loňského roku jsme i tak uskutečnili jednodenní zájezd do Mariánské Týnice, jedné z našich nejhezčích barokních památek. Letošní rok zahájíme jednodenním zájezdem na zámek Zákupy a doufám, že se vám bude rovněž líbit i připravovaný třídenní zájezd na Znojemsko v červnu. Bude nám i v letošním roce velikým potěšením se s vámi setkávat. Přejeme vám příjemné dny.

 

 

PROGRAM KLUBU SENIOR - DUBEN

 

22. dubna 2022

ZÁMEK ZÁKUPY

Malý kousek císařské Vídně na severu Čech. Zákupský zámek sloužil v 19. století jako letní sídlo členů panovnické rodiny Habsburků. Vzhledem k tomu, že nejsou v současné době známá případná opatření vzhledem k nemoci COVID, budou případná omezení ohlášena účastníkům zájezdu včas dopředu. Při přihlášení nás prosím informujte o očkování/prodělaném onemocnění covid ne starším než 180 dnů, antigenním testu ne starším než 72 hodin, PCR testu ne starším než 7 dnů. Písemně se lze přihlásit na adresu Bezručova 723/5, Říčany (uvést prosím vaše telefonní číslo). Telefon: 724 094 462 (POUZE SMS, lze využít i WhatsApp), e-mail: seniorcentrumricany@centrum.cz.

A ráda vás samozřejmě uvidím osobně v pátek 18. března 2022 v cukrárně U Štěpánka na Černokostelecké ulici mezi 10 a 11 hodinou. Cena: 550,- Kč.

Odjezd: 7:50h aut. zastávka K Žel. stanici, 8:00h aut. zastávka Masarykovo nám.

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena