SK KAMIWAZA KARATE a SPORT CLUB SPIRIT (VOLEJBAL a MINIVOLEJBAL)

20. 8. 2015

KARATE, VOLEJBAL, či MINIVOLEJBAL V ŘÍČANECH

                                               

KARATE, VOLEJBAL, či MINIVOLEJBAL. Co mají tyto aktivity společného? Tak například tyto sporty může Vaše dítě začít v každém věku a to bez rozdílu váhy, či pohlaví. Rozvíjí děti, utváří je, pomáhají jim s lepší koordinací těla. Když navíc zmíníme, že je najdete v blízkosti Vašeho bydliště pod záštitou velmi zkušených trenérů např. z řad reprezentace, pak má většina rodičů rozhodnuto, že to je to pravé pro jeho dítě.

Sportů je dnes pro děti celá řada, ale která aktivita je ta vhodná pro Vaše dítě? Kde najdu nejlepší a současně cenově dostupný kroužek? Zkušení rodiče radí: „Nejprve je potřeba si vybrat nejlepší organizace v okolí školy, či bydliště, kam jsme ochotni dítě svěřit a porovnat nabídku jednotlivých sportů, resp. organizací“. Položme si otázku, proč to tak vlastně je? Odpověď je celkem jednoduchá. Každý z nás chce vědět, že je jeho dítě v bezpečí pod kontrolou zkušeného pedagoga a navíc, že se rozvíjí. Kvalita tréninků je velmi často spojená s kvalitou a zázemím sportovní organizace. U větší sportovní organizace předpokládáme, že bude mít nastavené velmi vysoké nároky na své trenéry. Bude si vybírat jen ty nejlepší. Naopak kvalitní trenéři vědí, že se mohou realizovat pouze ve větší sportovní organizaci, která má zájem na rozvoji jich samotných i dětí. Navíc je takovýto klub často levnější, jelikož má lepší finanční zázemí. Pochopitelně stovky spokojených členů jsou pro nás rodiče zárukou kvality. 

Řada méně zkušených rodičů se často ptá: „je vůbec sportovní aktivita důležitá pro mé dítě“? Pokud chcete své dítě rozvíjet a chcete pro něj to nejlepší, pak rozhodně ano. Trénink v kvalitním sportovním klubu není jen místem, kde se děti setkávají jako na běžném kroužku. Je to místo, kde jsou dětem, prostřednictvím sportu, vštěpovány morální hodnoty a kde se děti učí sebedůvěře, vnímání zdravé motivace, či práci v týmu. Dítě musí pochopit, že ne vždy člověk vítězí, ale je důležité se nevzdat a pracovat na sobě. Buďme rádi, že mají v dnešní době naše děti často vše, na co si vzpomenou. Jistě chceme našim dětem dát to nejlepší. I z tohoto důvodu je sport, pod odborným vedením kvalitních trenérů, důležitější než dříve. Kde jinde, než ve sportu, se děti mají naučit, že nic v životě není zadarmo a musí na sobě pracovat. Zdravá motivace dítěte je také velmi důležitá, ale bohužel často velmi opomíjená. Sport nesmí být jen pohybovou průpravou a bezhlavé hnání se za vítězstvím.  Hlavním tématem sportovního klubu tedy musí být stanovení dlouhodobého cíle pro každé dítě, kterého chce daný jedinec dosáhnout.

Pokud hledáte sportovní klub vhodný pro Vaše dítě, pak Vám jistě nesmí uniknout kluby SK KAMIWAZA KARATE a SPORT CLUB SPIRIT (VOLEJBAL a MINIVOLEJBAL), které dlouhodobě působí v Říčanech a okolí. Tyto kluby zajišťují sportovní aktivity pro stovky svých členů, kterým navíc nabízí možnost dalších aktivit, jako jsou soustředění, tábory, závody, či výlety. O kvalitách obou klubů hovoří například profesionální trenéři z řad reprezentace ČR a zkušenostmi z mezinárodních závodů.

U obou klubů probíhá nábor nových členů a členek během celého měsíce září. První tréninky si můžete vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA.

 

Filip Miler

SK KAMIWAZA KARATE o.s.  - KARATE

www.KARATE1.cz,  www.kamiwaza.cz

tel.: +420 776 840 273,

Adresa školy: Základní škola u Říčanského lesa, Školní 2400/4, Říčany

 

SPORT CLUB SPIRIT – VOLEJBAL / MINIVOLEJBAL

www.spirit-sport.cz

tel.: +420 724 087 228

Adresa škol:  Základní škola u Říčanského lesa, Školní 2400/4, Říčany

 

foto zdroj Shutterstock

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena